Home Automobiler POLOSTORIES – Episode nummer II

POLOSTORIES – Episode nummer II

written by Nicolai Klingenberg 22. juli 2016
Pin It

For lidt over en måned siden postede jeg en lille film, som tøjhuset La Martina og bilfabrikanten Maserati har produceret. Der er selvsagt tale om en form for reklame, men af den informative slags. Jeg har dog ikke nogen økonomisk gevinst ved nogle af historierne, men jeg synes blot, det er god og herlig underholdning.

Hans Royale Højhed Pris William til hest som spillende deltager ved Maserati Royal Charity Polo Trophy ved Beaufort Polo Club den 18. juni 2016 i Tetbury, England. Foto: Chris Jackson/Getty Images for Maserati and La Martina)

Hans Royale Højhed Pris William til hest som spillende deltager ved Maserati Royal Charity Polo Trophy ved Beaufort Polo Club den 18. juni 2016 i Tetbury, England. Foto: Chris Jackson/Getty Images for Maserati and La Martina)

I dag skal vi blandt andet gøres klogere på spillets udvikling, historien og kavaleriets brug af sporten i forbindelse med krigstræning til hest. Er der mere? Jeps. Biler og ekvipering. Så ruller vi med episode nummer II af Polostories.

Vil du se mere, så kan du se første afsnit her

My Pleasure giver dig en hestesko på Facebook

Pin It

You may also like