Home Living Tålmodighed på prøve

Tålmodighed på prøve

written by Nicolai Klingenberg 4. juli 2016
Pin It

I dag kom der en herlig leverance. En stor en endda. Lidt over seks kubikmeter faktisk. Og en flot vægt på 944 kilo og 300 gram. Vores herlige sommerbolig står overfor en let istandsættelse, men også en fuld møblering, da det nye sommerrefugium blev overtaget aldeles tomt for inventar…

Ding-dong! Så kom postbuddet...

Ding-dong! Så kom postbuddet…

Nogle vil mene, at noget af det værste, man kan udsætte sig selv og sit parforhold for er at samle møbler fra Ikea. Kan den udfordring overgås af noget? Det kan du tro – forestil dig at samle et komplet køkken fra samme møbelhus. Er det så topmålet af prøvelser? Nej. Topmålet må være, når der både skal samles møbler og et køkken. Men ved du hvad? Jeg er i fuld sving, og jeg er endnu ikke blevet lun i nakken. Dog bredte varmen sig, da leverancen blev aflyst i sidste uge – en time før levering. Uden forklaring. Men med masser af undskyld. Den undskyldning kunne vi dog ikke sove på eller lave mad i, men det er en anden historie.

"Samler du lige...?"

“Samler du lige…?”

Nå. Det skrider med andre ord fremad, og jeg skal hjertens gerne byde virtuelt velkommen med et par fotos eller sågar en video, når vi er kommet lidt længere i processen. Nyd din aften – med eller uden Bodbyn, Hemnes, Ingolf, Förbättra, Fixa, Ektorp og alle de andre venner fra Ikea, som vi elsker at hade og ikke mindst samle, men også nyder at leve sammen med.

"Er I allerede kommet på plads?" Nej.

“Er I allerede kommet på plads?” Nej.

My Pleasure kommer i 119 dele her

Pin It

You may also like