Home Web-TV Web-tv: Den med opfordringen til at blive selvstændig

Web-tv: Den med opfordringen til at blive selvstændig

by Nicolai Klingenberg

Jeg har været selvstændig i snart ni år. Det var en drøm, der blev til vikelighed, da jeg tog skridtet og “gik solo”. Jeg skal ikke trække nogen hat ned over knolden på dig, men måske rumsterer du med tanken om at blive selvstændig, og i så fald har jeg lavet en herlig lille, opfordrende video med et strejf af peptalk…

Nu skal det handle om en opfordring til dig. Det er derfor jeg peger . På dig.

Nu skal det handle om en opfordring til dig. Det er derfor jeg peger . På dig.

De levende ord kommer her:

Kunne du tænke dig at høre mere eller om noget specifikt, der omhandler livet som selvstændig? Eller har du en idé, du vil vende? Så skal du være velkommen til at sende en e-mail på nk@my-pleasure.dk eller smide en kommentar i feltet under artiklen.

Musikken i klippet hedder “Planet Zero” og er venligst stillet til rådighed af Jahzzar fra www.betterwithmusic.com

My Pleasure findes også her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk