Home Web-TV Web-tv: Den med opfordringen til at blive selvstændig

Web-tv: Den med opfordringen til at blive selvstændig

written by Nicolai Klingenberg 25. juli 2016
Pin It

Jeg har været selvstændig i snart ni år. Det var en drøm, der blev til vikelighed, da jeg tog skridtet og “gik solo”. Jeg skal ikke trække nogen hat ned over knolden på dig, men måske rumsterer du med tanken om at blive selvstændig, og i så fald har jeg lavet en herlig lille, opfordrende video med et strejf af peptalk…

Nu skal det handle om en opfordring til dig. Det er derfor jeg peger . På dig.

Nu skal det handle om en opfordring til dig. Det er derfor jeg peger . På dig.

De levende ord kommer her:

Kunne du tænke dig at høre mere eller om noget specifikt, der omhandler livet som selvstændig? Eller har du en idé, du vil vende? Så skal du være velkommen til at sende en e-mail på nk@my-pleasure.dk eller smide en kommentar i feltet under artiklen.

Musikken i klippet hedder “Planet Zero” og er venligst stillet til rådighed af Jahzzar fra www.betterwithmusic.com

My Pleasure findes også her

Pin It

You may also like