Home Kluns WEB-TV: Den med verdens nemmeste slipseknude

WEB-TV: Den med verdens nemmeste slipseknude

written by Nicolai Klingenberg 26. juli 2016
Pin It

Hvordan er det nu lige med en nem slipseknude? Nogle foretrækker en slags – andre en anden, mens jeg i denne video disker op med en helt tredje. Du kan også forvente et fraklip med et bandeord. Det skal jeg beklage.

Så binder vi!

Så binder vi!

Hvis jeg ikke tager meget fejl, så blev jeg gjort bekendt med den famøse slipseknude i klippet, da jeg boede i London for 19 år siden. Lærermesteren var en ung dreng, som hver morgen bandt knuden, før han skulle i skole. Nok snak – nu til videoen.

Det er muligt, du skal øve dig et par gange, før slipset sidder, som det skal. Den største udfordring skal nok findes i at ramme den korrekte længde første gang, men du får kvikt en fornemmelse af, hvor du skal justere, når først den nemme slipseknude sidder på rygraden og fingerspidserne.

Hvis du ligger inde med en flot idé til en tip-video, så skal du være velkommen til at dele dine tanker på nk@my-pleasure.dk 

Vil du se mere video, kan du følge My Pleasure på Youtube her

Instagram findes her

Og Facebook her

Pin It

You may also like