Home EkviperingKluns WEB-TV: Den med verdens nemmeste slipseknude

WEB-TV: Den med verdens nemmeste slipseknude

by Nicolai Klingenberg

Hvordan er det nu lige med en nem slipseknude? Nogle foretrækker en slags – andre en anden, mens jeg i denne video disker op med en helt tredje. Du kan også forvente et fraklip med et bandeord. Det skal jeg beklage.

Så binder vi!

Så binder vi!

Hvis jeg ikke tager meget fejl, så blev jeg gjort bekendt med den famøse slipseknude i klippet, da jeg boede i London for 19 år siden. Lærermesteren var en ung dreng, som hver morgen bandt knuden, før han skulle i skole. Nok snak – nu til videoen.

Det er muligt, du skal øve dig et par gange, før slipset sidder, som det skal. Den største udfordring skal nok findes i at ramme den korrekte længde første gang, men du får kvikt en fornemmelse af, hvor du skal justere, når først den nemme slipseknude sidder på rygraden og fingerspidserne.

Hvis du ligger inde med en flot idé til en tip-video, så skal du være velkommen til at dele dine tanker på nk@my-pleasure.dk 

Vil du se mere video, kan du følge My Pleasure på Youtube her

Instagram findes her

Og Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk