Home Tech BeoVision 14 – nu med ultra HD og egetræ

BeoVision 14 – nu med ultra HD og egetræ

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Det er muligt, at den traditionelle form for tv-kiggeri er dalende, men til gengæld stormer streaming frem. Det passer mig gevaldigt fint, da jeg har erfaret, at jeg personligt bruger mindre tid foran tv-apparatet, og når jeg endelig skal se noget, så er det nøje udvalgt. Den fidus har Bang & Olufsen også luret – hvorledes kan du læse her.

Det handler om den væghænte sag til højre i billedet...

Det handler om den væghænte sag til højre i billedet…

Først skal det handle lidt om genkendeligt design. Jeg tror næppe at nogen vil være i tvivl om, at dagens underholdningsapparat stammer fra Bang & Olufsen. Genkendelighed, et soleklart DNA og en mere eller mindre evig brug af aluminium cementerer, at vi har med B&O at gøre. Det afskrækker nogen – og tiltrækker andre. Sådan har det været alle dage.

Slankt og elegant

Slankt og elegant

Rent størrelsesmæssigt kan du vælge at erhverve dig et BeoVision 14, som enten byder på en 40 eller 55 tommer skærm – begge er LED-basserede og har antiflekterende glas, og begge byder på et lydløsning, som tæller trevejs højtalere. Skulle disse ikke være nok, kan du selvsagt tilkoble andre og tungere løsninger.

Med mere lyd

Med mere lyd

Var der ikke noget med selvvalgt tv-kiggeri? Jo. Man har baseret selve “styresystemet” på Android TV formularen, og man har yderligere integreret en Google Cast løsning. Det vil sige, at du ikke skal tilkoble nogle eksterne enheder til “fjerneren”, og at du nemt kan streame indhold fra din mobiltelefon, tablet eller computer. Du kan også få adgang til indholdet via førnævnte Android-løsning.

Sikke et miljø!

Sikke et miljø!

Placeringsmæssigt kan et TV være et rent helvede. Skal man indrette sig efter apparatet, eller skal det bare stå tilfældigt? Det vil jeg lade være op til dig at afgøre, men det er ganske smart, at du i hvert fald ikke skal indrette det efter nærmeste antennestik. Derudover kan du placere BeoVision 14 på væggen og vippe det frem (og tilbage), montere det på motoriseret gulvstander eller mokke det på en staffeli-lignende løsning.

Nå ja - BeoVision 14 kan også stå på gulvet.

Nå ja – BeoVision 14 kan også stå på gulvet.

Angående egetræet? Det er udført i flotte lameller, som er placeret foran de førnævnte (integrerede) højtalere. De beskrives som værende ultratynde og elegante, men under alle omstændigheder, kan jeg konkludere, at de udgør en fin kontrast til det ellers forholdsvis industrielle og kølige design. Bryder du dig ikke om egetræ, kan du i stedet montere et stofbeklædt panel på selv samme sted.

Ege-detalje

Ege-detalje

Og her kommer en film om træet.

Du kan få den “lille” variant på 40 tommer for 49.890 kroner – den store på 55 tommer koster fra 66.890 kroner.

Den store og den lille. Lille betyder i dette tilfælde 40 tommer

Den store og den lille. Lille betyder i dette tilfælde 40 tommer

My Pleasure beamer dig over på Facebook her

Pin It

You may also like

1 comment

MetroMand.dk 10. august 2016 - 22:45

Hold nu k… hvor er det lækkert!

Men prisen er (selvfølgelig) også derefter…

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk