Home Tech Canary – smart videoovervågning i dit hjem

Canary – smart videoovervågning i dit hjem

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Har du det med at være lidt nysgerrig omkring, hvad der foregår – eller ikke foregår – i dit hjem, når du ikke er hjemme? Eller kan du blive let bekymret, når du er draget på tur væk fra hjemmet? Nuvel. Den bekymring og nysgerrighed kan du få rodet bod på med en nyhed, der går under navnet Canary…

Sådan ser den ud. Ganske enkel og diskret

Sådan ser den ud. Ganske enkel og diskret

Og hvad er det så for en størrelse? Jamen rent fysisk er der tale om en sag på lidt over 15 centimeter og 396 gram. Der er tale om et apparat, som har indbygget kamera, mikrofon, sirene og som samtidig kan måle temperatur og luftfugtighed. Det bedste af det hele? Det må være, at du kan styre sagen fra din telefon.

Hedebølge...

Hedebølge…

Du downloader en app, plugger din Canary til netværket, så du får en særdeles sikker forbindelse, og så er du rullende. Telefonen informerer dig, hvis der er aktivitet i hjemmet, når du ikke er der, og hvis du er nysgerrig, kan du selv springe “in house” via app’en og se, hvad der sker via en direkte HD-videosending.

Der er foregået "noget", og du får en notifikation med dertilhørende video af det, de er hændt. Det kan være alt fra en skygge på væggen til dig, der kommer hjem. En Canary kan opfange alt fra lysændringer til større bevægelser, og du justerer selv, hvor sensitivt apparatet skal være

Der er foregået “noget”, og du får en notifikation med dertilhørende video af det, de er hændt. Det kan være alt fra en skygge på væggen til dig, der kommer hjem. En Canary kan opfange alt fra lysændringer til større bevægelser, og du justerer selv, hvor sensitivt apparatet skal være

Mere? Det kan du tro. Skulle der være ulykker i spil i hjemmet, kan du enten sætte en sirene på 90 decibel i gang, som nemt skulle kunne få ubudne gæster ud af døren. Du kan også vælge at informere udvalgte kontaktpersoner, brandvæsen eller politi (du definerer selv kontakterne) via app’en, når der sker ting og sager.

Ego-skud i hyblen

Ego-skud i hyblen

De videoer, der bliver optaget, bliver gemt eksternt, men du kan fint hente disse – uanset om du skal bruge dem til at bevise noget over for nogen eller fremvise din hunds aktiviteter eller mange på samme på Youtube.

Følg med fra app'en i din telefon

Følg med fra app’en i din telefon

Du skal også vide, at kameraet filmer aldeles glimrende om natten, og jeg skal nok skåne dig for synet af mig uden en trevl på kroppen, der spankulerer hen til min let, larmende søn, som er vågnet. Videokamerat filmer i øvrigt i vidvinkel, og du kan tænde og slukke for apparatet via den førnævnte app.

Og lidt pressefoto som afrunding.

Og lidt pressefoto som afrunding.

Prisen ligger på 2.149 kroner, og her i Danmark kan du handle dig en Canary hos Elgiganten, Komplett og i Apple butikkerne. Historien er sponseret af Canaray, som du kan læse mere om her

Du kan i øvrigt sætte flere enheder sammen, så du kan holde øje med flere rum – eller hvad med at smide et kamera i din feriebolig? Så kan du sikre dig, at alt er vel, når vinteren for eksempel sætter ind.

My Pleasure er på Facebook her

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk