Home Living Kom til søndagsfremvisning med rosé og tagterrasse

Kom til søndagsfremvisning med rosé og tagterrasse

written by Nicolai Klingenberg 26. august 2016
Pin It

Som du muligvis har bemærket, så ryger der fra tid til anden en boligmatrikel over My Pleasure, og i dag er ingen undtagelse. Faktisk er du inviteret til åbent hus på søndag. Der er tale om et alt andet end traditionelt åbent hus – og så er boligen absolut heller ikke traditionel.

Tilsæt rosé og en underskrift. Så kan dette blive dit...

Tilsæt rosé og en underskrift. Så kan dette blive dit…

Forestil dig en nydelig ejendom med en dertilhørende penthouse lejlighed. Så langt, så godt. Læg dertil to private parkeringspladser og en kæmpe privat tagterrasse, og så nærmer vi os lidt af, hvad du kan forvente på Alhambravej nummer 5, Frederiksberg C.

Fine finesser...

Fine finesser…

Boligen ligger på 2. sal og er netop kommet til salg, og som lovet, så bliver dørene åbnet for potentielle købere på søndag den 28. august mellem klokken 16 og 16.45.

Det skulle nok kunne gå an...

Det skulle nok kunne gå an…

Som lovet vil de fremmødte kunne nyde et glas herlig rosé, som ret beset er en sag, der ikke kan købes i detailhandlen. Der er tale om den nok så hypede I Am Rosé. Hvordan den smager, og hvad boligen ellers rummer, kan du som sagt opleve på søndag. Du kan læse mere om boligen hos home her

My Pleasure spiller matador på Facebook

Pin It

You may also like