Home Ekvipering Suitsupply er kommet til København

Suitsupply er kommet til København

by Nicolai Klingenberg

I morgen løber en light-åbning af stablen. Denne omhandler Suitsupply, som er stiftet i år 2000 af Fokke de Jong. Ja, således hedder han, og ved du lidt om navne, vil du måske vide, at mange hedder således i Holland. Suitsupply er da også hollandsk, men firmaet har slået sig ned globalt, online og nu også i Danmark.

En raket på vej til København med elegant herretøj? Godt gættet!

En raket på vej til København med elegant herretøj? Godt gættet!

Jeg har kun hørt tale om konceptet og virksomheden, men til gengæld har jeg hørt flotte ord, og jeg skal da på ingen måde afvise, at jeg vil lægge vejen forbi den antageligt flotte biks, som altså åbner i morgen i København. Går du efter kendisreferencer, skal du vide, at blandt andet John Travolta og Bruno Mars har sager fra det hollandske firma hængende i deres garderober.

Ny smoking? Ganske oplagt. Du behøver dog ikke posere således.

Ny smoking? Ganske oplagt. Du behøver dog ikke posere således.

Men hvad er det Fokkes firma kan? Tilsyneladende det hele, når det kommer til pænere herretøj. Man handler stofferne i Italien, hvorpå disse sendes til egne fabrikker, hvor der så skabes ting og sager til kunderne. I dag tæller sortimentet alt fra benklæder til cardigans, blazerer og jakkesæt til hatte, seler, tasker og mere casuale klæder samt accessories.

Et blandt talrige par støvler. Der er endnu flere sko at komme efter.

Et blandt talrige par støvler. Der er endnu flere sko at komme efter.

Cardigan. Alle tiders!

Cardigan. Alle tiders!

En del af salget foregår online – 35 procent for at være mere præcis – og et kvikt kig på hjemmesiden førte til absolut talrige omgange “ku’ godt”. Det er møgklædeligt, cool (det lyder trods alt bedre end smart) og elegant uden at være kedeligt. Der er selvsagt tale om fotos af mænd med rette mål og flot hår, men du kan jo passende selv kigge forbi Suitsupply her

Et sommerligt - og nydeligt - sæt

Et sommerligt – og nydeligt – sæt

Biksen åbner som sagt i morgen, onsdag den 10. august, i Grønnegade 10 i København, men mere om dette senere. Slutteligt skal du vide, at det også er muligt at designe sit eget jakkesæt, hvis du har mod på egne detaljer.

Således ser det ud. I morgen. Omtrent.

Således ser det ud. I morgen. Omtrent.

My Pleasure er kommet på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk