Home Ekvipering Suitsupply er kommet til København

Suitsupply er kommet til København

by Nicolai Klingenberg
Pin It

I morgen løber en light-åbning af stablen. Denne omhandler Suitsupply, som er stiftet i år 2000 af Fokke de Jong. Ja, således hedder han, og ved du lidt om navne, vil du måske vide, at mange hedder således i Holland. Suitsupply er da også hollandsk, men firmaet har slået sig ned globalt, online og nu også i Danmark.

En raket på vej til København med elegant herretøj? Godt gættet!

En raket på vej til København med elegant herretøj? Godt gættet!

Jeg har kun hørt tale om konceptet og virksomheden, men til gengæld har jeg hørt flotte ord, og jeg skal da på ingen måde afvise, at jeg vil lægge vejen forbi den antageligt flotte biks, som altså åbner i morgen i København. Går du efter kendisreferencer, skal du vide, at blandt andet John Travolta og Bruno Mars har sager fra det hollandske firma hængende i deres garderober.

Ny smoking? Ganske oplagt. Du behøver dog ikke posere således.

Ny smoking? Ganske oplagt. Du behøver dog ikke posere således.

Men hvad er det Fokkes firma kan? Tilsyneladende det hele, når det kommer til pænere herretøj. Man handler stofferne i Italien, hvorpå disse sendes til egne fabrikker, hvor der så skabes ting og sager til kunderne. I dag tæller sortimentet alt fra benklæder til cardigans, blazerer og jakkesæt til hatte, seler, tasker og mere casuale klæder samt accessories.

Et blandt talrige par støvler. Der er endnu flere sko at komme efter.

Et blandt talrige par støvler. Der er endnu flere sko at komme efter.

Cardigan. Alle tiders!

Cardigan. Alle tiders!

En del af salget foregår online – 35 procent for at være mere præcis – og et kvikt kig på hjemmesiden førte til absolut talrige omgange “ku’ godt”. Det er møgklædeligt, cool (det lyder trods alt bedre end smart) og elegant uden at være kedeligt. Der er selvsagt tale om fotos af mænd med rette mål og flot hår, men du kan jo passende selv kigge forbi Suitsupply her

Et sommerligt - og nydeligt - sæt

Et sommerligt – og nydeligt – sæt

Biksen åbner som sagt i morgen, onsdag den 10. august, i Grønnegade 10 i København, men mere om dette senere. Slutteligt skal du vide, at det også er muligt at designe sit eget jakkesæt, hvis du har mod på egne detaljer.

Således ser det ud. I morgen. Omtrent.

Således ser det ud. I morgen. Omtrent.

My Pleasure er kommet på Facebook

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.