Home Living Verner Panton – nu også som barboy

Verner Panton – nu også som barboy

by Nicolai Klingenberg

Måske husker du historien om champagnereolen, som røg over den elektroniske publikationsflade for knapt så længe siden. I dag skal det handle om et barmøbel, som i virkeligheden er meget mere end som så. Designeren? Han hedder Verner Panton.

Der har vi den jo!

Der har vi den jo!

Kreationen hedder Barboy og blev designet i 1963, og Verner Panton var inspireret at skabe møbler, der frit kunne flyttes omkring, og således blev det også med Barboy. Sagen er en blanding af et mobilt opbevaringsmøbel, der for eksempel kan fungere som barskab eller et opbevaringsmøbel.

Og i lukket form

Og i lukket form

Er du ikke til barskabs-tanken, kan du også bruge Barboy som entrémøbel eller for eksempel sengebord. Og du kan selvsagt omdøbe kreationen, så den passer bedre til dit behov, hvis du lyster. Det blå tårn har en højde på 72,5 centimeter og er lavet af formspændt mdf – prisen ligger i den halvtunge med et kroner-og-øre skilt (faktisk ingen øre), som lyder 8.290 kroner ligeud.

Med bog og skål. Sådan ville jeg på ingen måde bruge møblet, men nok om det

Med bog og skål. Sådan ville jeg på ingen måde bruge møblet, men nok om det

I øvrigt er nyheden også at finde i farven blå, som loves at være Verner Pantons absolutte yndlingsfarve. Der er desuden mokket et par skinnende krom-hjul på enheden, som matcher toppen på møblet.

Let åben. Som afrunding.

Let åben. Som afrunding.

Møblet findes kun i udvalgte forretninger i Skandinavien, Europa, USA og Japan – og det er fra september måned. 

My Pleasure kører virtuel hjemmebar her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.