Home Web-TV WEB-TV: Den med pianisten Jesper René

WEB-TV: Den med pianisten Jesper René

by Nicolai Klingenberg

Måske husker du, at jeg får et par år siden havde Jesper René på det elektroniske tapet – både i form af video, men også i et interview. Hvis ikke, du husker det, så er det også helt okey-dokey. I dag er Jesper René nemlig tilbage i en ny film, som jeg faldt over på internettet – og fik lov til at dele. Den varer et par minutter. Og du skal se den.

Det er denne mand, du skal møde igen…

Jeg ser ofte Jesper René i det københavnske gadebillede, og af og til er han tæt nok på, at vi får hilst på hinanden. Ofte kortvarigt, men altid hyggeligt. Jeg har kendt Jesper René i et par år, og han hører vel nok til blandt de mest passionsfulde mænd, jeg kender. Hvad han laver, og hvad han tænker, når han laver det, han nu engang mestrer så flot, kan du se i filmen herunder.

Det er Shoot The Parrot, som har kreeret filmen. Mere specfikt? Så gerne: Fotograferet, klippet og instrueret af Andreas Thaulow. Musik af Johan Sebastian Bach udført af Jesper René. Lyd og musik af Thomas Haahr og Jacob David Techow.
Grafik og co-editor: Freddie Smith. I bund og grund er holdet – og Shoot The Parrot – også en passionfuld samling, som jeg måske kommer til at se mere til.

Kryds-klimten

Du kan følge Shoot The Parroet på Facebook her

Du kan også besøge instruktøren Andreas Thaulow her

My Pleasure er her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk