Home EkviperingGrej & grooming En tohjulet trio: Batavus, LeatherProjects & My Pleasure

En tohjulet trio: Batavus, LeatherProjects & My Pleasure

by Nicolai Klingenberg

I løbet af de sidste år er det blevet til en hel del spændende projekter, hvor My Pleasure har allieret sig med spændende virksomheder. Primært små, og sådan er det også i dag. Men der er også en stor spiller fra Holland…

Hele molevitten!

Hele molevitten!

Som du nok kan se, så handler det om en herrecykel – med flot tilbehør. Cyklen er en model London fra Batavus, der har fået en læderlig overhaling af kontorpartner Jeppe Dencker fra LeatherProjects.

Og hvad er det så blevet til? Jo. Lad os begynde med styret. Her har vi fundet plads til en nøgleholder. Dels fordi et nøglebundt kan være ubehageligt at have i lommen, men også fordi det kan ramle ud af lommen – men så sandelig også fordi, at cykelnøglen bør være inde for kort rækkevidde, når cyklen skal låses.

Nøgleplacering

Nøgleplacering

Mere? Ork ja. Nederst på bagskærmen er der blevet monteret en læderstænkklap. Cyklen er født med en af gummi, men når nu vi er ude i et læderrelateret samarbejde, var det oplagt at foretage en let justering her. For syns skyld.

Stænkklap

Stænkklap

Det kan ydermere være vigtigt at medbringe en flaske vin, når man skal ud – og måske endnu vigtigere en champagne. Jeg er endnu ikke stødt på vinholder til cykler, som har kunne rumme en flaske champagne, og dermed kom Jeppe på en udfordring, som blev indfriet. Det kan dog ikke afvises, at der vil blive lavet en strop mere bagerst, men flasken sidder som den skal.

Voila!

Voila!

I ældre dage så man sjældent herre cykler uden frakkeskånere, og således blev endnu en idé til. Omend der findes “skånere” i dag, så er disse ofte af en art plast, men det faktum blev der også lavet om på.

Frakkeskåner

Frakkeskåner

Finalen? En kasse på ladet. Den har Jeppe ikke begået, for den er af træ. Til gengæld er den – som en start – monteret med flotte læderremme, som er lavet i hånden. Ved last af tungere karakter, vil der blive monteret en bolt gennem kassen og ind i ladet.

Strop-on...

Strop-on…

Selve ladet bliver monteret hos din lokale Batavus forhandler, som i dette tilfælde fandt sted hos Fri Bikeshop Urania på Gl. Kongevej 1 1610 København V. De skulle have en London model eller to på lager – og har du mod på at få kreeret lignende flotte læderdetaljer, så skal du skrive til Jeppe Dencker på jd@leatherprojects.com

Kassestrop

Kassestrop

My Pleasure kører med ringeklokke her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk