Home Living James Goldstein – en mand med vilde klæder og et ditto hus

James Goldstein – en mand med vilde klæder og et ditto hus

written by Nicolai Klingenberg 9. september 2016
Pin It

Hvis du har været i nærheden af det indre Købehavn, når der er modefestival i Storbyen, har du måske set en ældre mand, som sjældent smiler, men som i den grad er til at få øje på. All right – den beskrivelse passer på en hel folk (også kvinder) og i særdeleshed, når der er mode på byens agenda. Men der faktisk kun en James Goldstein.

En legendarisk mand og et ditto hus... Foto: Screendump fra TREATS! Media på Vimeo.com

En legendarisk mand og et ditto hus… Foto: Screendump fra TREATS! Media på Vimeo.com

Omend filmen har nogle år på bagen, så findes der masser af nyere klip med ham, men det mest interessante er klippet herunder. Det handler nemlig om den arkitektoniske perle af en Los Angeles villa, som James Goldstein bor i. Han har haft huset i årtier, og i den tid har Goldstein konstant rumsteret med boligen. I dag er der blandt andet begået en større tilbygning, hvor man blandt andet finder en natklub, der vist går under navnet Club James.

GOLDSTEIN – THE INTERVIEW from TREATS! Media on Vimeo.

Villaen er døbt Sheats Goldstein Residence og er opkaldt efter nuværende og første ejere. Villaen blev opført i perioden 1961 til 1963, og tankerne bag er begået af den amerikanske arkitekt, John Lautner, som også blev bragt ind igen, da James Goldstein fik matriklen på hænderne og indtil 1994, hvor Lautner døde

Foto: Screendump fra TREATS! Media på Vimeo.com

Foto: Screendump fra TREATS! Media på Vimeo.com

Jeg har ladet fortælle, at James Goldstein er særdeles glad for basketball (NBA), men også mode og modeugerne, hvor København altid bliver besøgt. James’ alder taler han ikke om, men det forlyder, at han hverken har kone eller børn. Jeg tør dog fint give flotte odds på, at han fra tid til anden gør sig i et kvindeligt bekendtskab eller to.

My Pleasure findes her

Pin It

You may also like