Home Rejser Ni snapshots fra Venedig

Ni snapshots fra Venedig

by Nicolai Klingenberg

Kender du det, at man sidder og rumsterer rundt i ældre mapper på computeren, og pludselig dukker der noget op? En sådan oplevelse har jeg netop haft, og den oplevelse har ført til denne artikel. Jeg var nemlig for en rum tid siden på en smuttur til Venedig, hvor vi sejlede til hotellet gennem byens kanaler. Kameraet var med – og det blev til et par fine øjeblikke.

Afgang!

Afgang!

Rødsten

Rødsten

Med lidt til tørre...

Med lidt til tørre…

Skyggefuld passage

Skyggefuld passage

dav

Fascination fra start til slut i øvrigt…

Fugt i fundamentet

Nogle signalerer fra øverste etage…

Det brede stykke....

Det brede stykke….

Det hele hælder lidt...

Det hele hælder lidt…

Noget gejstligt

Noget gejstligt

Så kort blev det i dag. Jeg har ikke været i byen siden, men jeg “ku’ godt” igen. Og gerne i lidt længere tid. Sådan er det som oftest, når man kommer bort hjemmefra. Og lige om lidt byder jobbet på endnu en oplevelse – dog under danske himmelstrøg, men det er anden og uskreven historie indtil videre. Pas på dig selv så længe.

My Pleasure sejler på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk