Home Rejser Ni snapshots fra Venedig

Ni snapshots fra Venedig

written by Nicolai Klingenberg 5. september 2016
Pin It

Kender du det, at man sidder og rumsterer rundt i ældre mapper på computeren, og pludselig dukker der noget op? En sådan oplevelse har jeg netop haft, og den oplevelse har ført til denne artikel. Jeg var nemlig for en rum tid siden på en smuttur til Venedig, hvor vi sejlede til hotellet gennem byens kanaler. Kameraet var med – og det blev til et par fine øjeblikke.

Afgang!

Afgang!

Rødsten

Rødsten

Med lidt til tørre...

Med lidt til tørre…

Skyggefuld passage

Skyggefuld passage

dav

Fascination fra start til slut i øvrigt…

Fugt i fundamentet

Nogle signalerer fra øverste etage…

Det brede stykke....

Det brede stykke….

Det hele hælder lidt...

Det hele hælder lidt…

Noget gejstligt

Noget gejstligt

Så kort blev det i dag. Jeg har ikke været i byen siden, men jeg “ku’ godt” igen. Og gerne i lidt længere tid. Sådan er det som oftest, når man kommer bort hjemmefra. Og lige om lidt byder jobbet på endnu en oplevelse – dog under danske himmelstrøg, men det er anden og uskreven historie indtil videre. Pas på dig selv så længe.

My Pleasure sejler på Facebook

Pin It

You may also like