Home Årsagsrelateret ekvipering Opel giver gratis underdrenge til mænd

Opel giver gratis underdrenge til mænd

by Nicolai Klingenberg

Det er kommet Opel for øre, at testosteronniveauet hos de danske mænd er i udu. Med udu mener man, at testosterontallet er dalende. Det er skidt. Men der er allerede fundet en løsning. Under overskiften “Ride Comfortably by Opel – The Astra Sports Tourer Collection”, lanceres der i dag en række underbenklæder, som du kan få fingrene (og pølsen) i. Gratis. Selv tak for det tip.

Unterhose von Opel. Det er tysk, det er gennemført, og så er det humoristisk

Unterhose von Opel. Det er tysk, det er gennemført, og så er det humoristisk

Der er fokus på komfort, ventilation og et absolut frisk design, som intet har med kulørte mønstre at gøre. Forvent i stedet flot brug af net og 100 % bomuld.

"Hello sexy..."

“Hello sexy…”

Og det med at vælge komfortable underbenklæder hænger faktisk sammen med at vælge bil. Er det nu også okey-dokey at fravælge det smarte og fikse, frem for det praktiske og komfortable? Springer vi tilbage til undertøjet, så har man altså erfaret, at ukomfortable underbukser sænker testosteronniveauet, og så ramler verden ellers herfra: Dalende sexlyst, knas i parforholdet og så fremdeles. Det skal være slut. Og det snupper vi en film omkring.

Når man er mand nok til at vælge komfortabelt undertøj, skulle det herfra også være nemmere at vælge et noget mere komfortabelt køretøj. I hvert fald hvis man spørger Opel. I takt med introduktionen af Ride Comfortably undertøjet, har man også formået at kunne levere en bil, der passer til den “nye” mand og hans underbenklæder. Den model hedder Astra Sports Tourer. Perfekt timing skulle jeg mene. Bilen ser således ud.

Kultursociologen Emilia van Hauen bakker i øvrigt op:

En stationcar symboliserer mindre mystik og traditionel maskulinitet end fx en sportsvogn. Til gengæld siger den: ”œJeg er vigtig for andre end mig selv. Der er nogen der regner med mig – og det kan de trygt gøre!”. Dét er højstatus i dag”.

Om Emilia selv går i ventelieret og komfortabelt undertøj, melder historien dog intet om – på den anden side er testosteronen ej så væsentligt for hende. Nok om det.

Der har vi sørme David K.

Der har vi sørme David K.

Designet er samtidig alt andet end tilfældigt. Gylpen i netunderbuksen er nemlig inspireret af linjerne fra hele Opels modelprogram (det er altså morsomt det her!), og man lover, at der kun kan opnås bedre ventilation dernede, såfremt man helt undgår at anvende underbukser, briefs, tangaer eller lignende.

All right – men hvad med de der gratis underbukser? Dem får du her www.RideComfortably.dk – om du vælger en stationcar næste gang, må tiden vise.

Sådan et sæt kan blive dit... Go get it!

Sådan et sæt kan blive dit… Go get it!

Hold øje med #RideComfortably #Opel #AstraSportsTourer på Instagram og Facebook…
Historien er sponseret af Opel

My Pleasure er tosset med Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk