Home Kort - men godt Overhørt i det bedre borgerskab

Overhørt i det bedre borgerskab

by Nicolai Klingenberg

Hørte jeg virkelig rigtigt…?

Ingen sølvskeer her

Ingen sølvskeer her

De mindrebemidlede har det faktisk slet ikke så hårdt. De skal til eksempel ikke opleve den uhyre væmmelse, som opstår, når et blødkogt æg fejlagtig vis indtages med en sølvske grundet hushjælpens indolente tilgang til dennes virke og viden om borddækning.

My Pleasure kører den ind med ske her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk