Home VW VW Tiguan med fart på og far i

VW Tiguan med fart på og far i

by Nicolai Klingenberg

Fremadrettet kan du forvente at se en række herlige videoer, hvor jeg vil interviewe en række fædre om deres liv – men det skal handle om mere end som så… Filmene blive blive skudt i den nye VW Tiguan. Den ser således ud.

Her er en far. Uden sin søn. Det kan nemlig også være rart at være lidt alene. Blot for en stund. Foto: Moren til min søn

Her er en far. Uden sin søn. Det kan nemlig også være rart at være lidt alene. Blot for en stund. Foto: Moren til min søn

Det er alle tiders at være far, men verden går ikke i stå. Der skal jobbes. Der skal festes. Og der skal fejres. Egoismen er skubbet til side for en ny, og selvom du måske ikke er far – eller har planer om at blive det – så har jeg allerede sat første interview-offer i spil. Videoen er under udarbejdelse, og jeg kan love dig, at det bliver interessant, uanset om du er far eller ej. Men først en lille introduktion.

Er du far? Eller skal du være det inden længe? Så har du måske lyst til at rulle med og dele dine tanker, forventninger, morsomheder og eventuelle do’s & don’ts på godt og ondt? Alle tiders. Jeg sørger for et ledigt sæde og en oprigtig nysgerrighed. Skriv til mig på nk@my-pleasure.dk

Historien er præsenteret i samarbejde den nye Tiguan fra Volkswagen, som du kan læse mere om her

My Pleasure kører farfar stil her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk