Home Pindemadder Den med Sofies fødselsdag på Sidecar

Den med Sofies fødselsdag på Sidecar

by Nicolai Klingenberg

Nu skal vi ud at spise – ikke blot for at fylde i hovedet, men også for at fejre Sofie, som netop har haft fødselsdag. Fejringen fandt sted på spisestedet Sidecar på Nørrebro – og det var endda ikke på selve dagen. Var det godt? Det kan du bide dig selv i kartoffelmaden på, at det var.

Så er vi der...

Så er vi der…

Jeg må tilstå en ting med det samme. Beliggenheden var ikke det, der fik mit begejstringsbarometer i top – altså inden vi ankom. Uden at lyde krukket, så vil jeg mene, at Skyttegade ikke hørte til den hyggeligste del af Nørrebro, men ved du hvad? Med et tiltag som Sidecar, så skal den del af 2200 N nok blomstre op. Jeg tager med andre ord mine forudindtagede holdninger tilbage, for der var drønhyggeligt – og parkering lige foran døren.

Netop ankommet

Netop ankommet

Nå. Brunch er efterhånden et særdeles anvendt og tyndslidt koncept, men ikke hos Sidecar. Her var det hele nemlig gjort lidt mere lækkert og anderledes. Du får et stort bord i midten, hvor du fylder på, som du lyster, mens du bestiller dine ønskede drikkevarer ved bordet.

Bordet....

Bordet….

Det er også ved bordet, at de varme sager bliver bragt til dig – disse tæller de ultraklassiske brunchserveringer amerikanske pandekager, scrambled eggs samt pølser og bacon.

Pandekager

Pandekager

Men hvad med højbordet i midten? Jamen det er der, du henter alt fra avokadomadder til græsk youghurt, skyr, hummus, pesto, diverse former for bagværk og en særdeles flot kartoffelmad.

Rundt om menuen

Rundt om menuen

Bordets fristelser

Bordets fristelser

Jeg var et smut forbi stedets Facebook side, og jeg kan forstå, at man både gør sig i romsmagninger og julefrokoster, så stedet kan altså mere end sin brunch.

En heldig kartoffelmad

En heldig kartoffelmad

Du skal desuden vide, at personalet er både rart og opmærksomt, mens stedets indretning hørmer af rustik hygge, lune og tilbagelænet feel good. Det kan jeg godt lide.

Datoen for besøget

Datoen for besøget

Lys, der er årsagen til mine lidt alternative farver på billederne

Lys, der er årsagen til mine lidt alternative farver på billederne

Er der mere at komme efter? Det skulle jeg mene. Du kan for eksempel bestille en sund, grøn juice, som minder en lille smule om en mijoto, omend den smager lidt mere af citron end af lime. Du kan også gå til tank-selv stationen i baren, hvor der findes tilsmagt og læskende vand.

Tank op

Tank op

Sidecar har Facebook side her

Avo

Avo

My Pleasure kører sidevogn her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.