Home Living Tosset flot & eksklusiv penthouse til leje

Tosset flot & eksklusiv penthouse til leje

by Nicolai Klingenberg

Hvis din økonomi er i top, og hvis du ikke bryder dig om at eje din bolig (i Danmark), så vil jeg gerne have lov til at henlede din opmærksomhed på et særdeles flot lejemål, som ligger ganske centralt i København. Du kommer til at bo tæt på et springvand, Louis Vuitton og kludebiksen Monki. Skulle gadelivet blive for meget for en stund, så kan du passende trække dig tilbage på den private tagterrasse, som udgør herlige 93 kvadratmeter.

Hvis du kigger godt efter, vil du bemærke, at der her på fotoet findes en flot dørmand. Af guld.

Hvis du kigger godt efter, vil du bemærke, at der her på fotoet findes en flot dørmand. Af guld.

Der er tale om en særdeles nydelig penthouselejlighed, som har til huse på den herlige adresse, Amagertorv. Du kommer direkte til boligen via egen elevator, og hjemmet rummer 216 kvadratmeter – og den førnævnte tagterrasse. For tiden bor jeg selv i København, og omend det er noget mere ydmygt, så holder jeg af at glo på andre boliger. Man har måske passeret en ejendom hundredevis af gange uden at tænke på, hvad der gemmer sig i ejendommen.

Køkken med metalfronter

Køkken med metalfronter

Levende luer

Levende luer

Nå. Sagen her er totalrenoveret af firmaet Bjarnhoff, og efter billederne at dømme så kan de deres kram. Resultatet er så absolut lækkert og gennemført, hvilket blandt andet ses i intelligente belysningsløsninger, en specialdesignet trappe, køkkenlåger af bronze, wengé-træ i baderummet, et svævende plateau af corian og travertingulve. For nu at nævne lidt. Nå ja – en gaspejs er der også blevet plads til.

Baderum med beklædning af wengétræ

Baderum med beklædning af wengétræ

Flot, flot styrtebad

Flot, flot styrtebad

Svævende kar på corian platform

Svævende kar på corian platform

Holder du af musik, vil du erfare, at der er bygget højtalere ind i lejligheden, som ikke kan ses. Men høres. Lyd, varme og lys styres i øvrigt fint og nemt via tablet, telefon eller datamat, hvis du ønsker det.

Intelligent lys, lyd og varmeanordninger über alles.

Intelligent lys, lyd og varmeanordninger über alles.

Skulle du være velhavende nok til at smide de 57.500 kroner i månedlige leje, siger du bare til. Jeg skal hjertens gerne formidle en kontakt til udlejer. Du skal også vide, at der ikke er bopælspligt i lejligheden, så en udenlandsdansker kan fint husere i boligen uden at have adresse her. Er du kvik på tasterne, har jeg ladet mig fortælle, at udlejer kvitterer med tre måneders gratis leje, såfremt man binder sig i to år og derover.

Tilsæt ekstra møbler...

Tilsæt ekstra møbler…

Specialdesignet trappe

Specialdesignet trappe

Jeg tilstår, at jeg med lethed kunne se mig selv i en sådan bolig, såfremt cifrene tillod det. En flot grillaften på tagterrassen med drinks og løjer, en simregryde (der var den igen) på en råkold novemberaften kunne også fint gøre det.

Velkommen på taget! Og til en flot udsigt...

Velkommen på taget! Og til en flot udsigt…

Små 100 "meter"

Små 100 “meter”

Rykker du ind i lejligheden, kigger jeg gerne forbi – du sender bare en invitation til housewarming af en art på nk@my-pleasure.dk, så lover jeg at tage en flaske sprudlende tjuhej med. Samme e-post adresse gælder, hvis du vil i kontakt med udlejeren.

My Pleasure kører virtuel penthouse her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk