Home Ekvipering Vi bør ses på fredag til This is a Man’s World i Illum

Vi bør ses på fredag til This is a Man’s World i Illum

by Nicolai Klingenberg

Det er en rum tid siden, der har været et mande-event i spil. Det råder vi hermed bod på, for på fredag den 28.oktober, er du inviteret til et flot kom-sammen for mænd. Det foregår på 1. sal hos Illum i København, det er gratis at deltage, og du er inviteret. Alle tiders? Det skulle jeg mene!

Vi skal samles...

Vi skal samles…

Det er ikke uden en smule stolthed, at jeg er blevet inddraget i dette projekt – dels fordi Illum er stort brand, men også fordi “man” har tiltro til, at jeg og My-Pleasure.dk har en interessant læserskare. Så tak til dig også.

Ild i den

Ild i den

Nå – hvad skal der så ske? Meget. Forvent champagne, rom & cigarer, konkurrencer, bordfodbold (måske med spændende modspillere…), specialøl, godt til maven fra Illum Rooftop, vodka-smagning, barbering, konkurrencer (blandt andet om en køretur i en Ferrari), interviews og oplæg. Jeg skal blandt andet tale lidt. Med andre ord er der noget for enhver mand.

Få ansigtsmanken trimmet

Få ansigtsmanken trimmet

Det koster som sagt ikke noget at deltage, og du kan faktisk blive hængende helt frem til midnat – klokken 20 lukker 1. sal, som i øvrigt er mændenes etage, men løjerne fortsætter på toppen hos Illum Rooftop helt frem til midnat. Det fulde program, finde i øvrigt her

Alt godt fra toppen

Alt godt fra toppen

Bliver det hyggeligt? Det kan du tro. Jeg ser frem til en flot eftermiddag og aften, og jeg synes, du skal kigge forbi – du kan jo fint tage et par venner med.

Du tilmelder dig kvit og frit hos Illum her – og så deltager du samtidig i konkurrencen om et gavekort på 5.000 kroner. 

Kort fortalt: Mandeaften hos Illum – Det er gratis at deltage – Det foregår på fredag den 28. oktober fra klokken 16 til 00 på 1. sal hos Illum – Programmet omhandler alt fra pindemadder og champagne til konkurrencer, mode og gode tilbud. Historien er i øvrigt sponseret og præsenteret i samarbejde med Illum.

My Pleasure venter på dig her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk