Home VW VW Tiguan med fart på & far i – den med Kasper Boye

VW Tiguan med fart på & far i – den med Kasper Boye

written by Nicolai Klingenberg 5. oktober 2016
Pin It

Vi skal ud at rulle med en handyman, der har banket en flot forretning op. Han er også far til tre. Han bor ikke sammen med børnenes mor – men med en anden kvinde. Hvad de skal hitte på, hvordan man klarer sådan et forhold og et arbejdsliv, skal denne video handle om.

Der har vi ham! Kasper fra Onefunkyfurniture

Der har vi ham! Kasper fra Onefunkyfurniture

Nå – tag du bare godt imod Kasper Boye fra OneFunkyFurniture.

Er du far? Eller skal du være det inden længe? Så har du måske lyst til at rulle med og dele dine tanker, forventninger, morsomheder og eventuelle do’s & don’ts på godt og ondt? Alle tiders. Jeg sørger for et ledigt sæde og en oprigtig nysgerrighed. Skriv til mig på nk@my-pleasure.dk

Historien er præsenteret i samarbejde den nye Tiguan fra Volkswagen, som du kan læse mere om her

My Pleasure kører farfar stil her

Pin It

You may also like