Home VW VW Tiguan med fart på & far i – den med Kasper Boye

VW Tiguan med fart på & far i – den med Kasper Boye

by Nicolai Klingenberg

Vi skal ud at rulle med en handyman, der har banket en flot forretning op. Han er også far til tre. Han bor ikke sammen med børnenes mor – men med en anden kvinde. Hvad de skal hitte på, hvordan man klarer sådan et forhold og et arbejdsliv, skal denne video handle om.

Der har vi ham! Kasper fra Onefunkyfurniture

Der har vi ham! Kasper fra Onefunkyfurniture

Nå – tag du bare godt imod Kasper Boye fra OneFunkyFurniture.

Er du far? Eller skal du være det inden længe? Så har du måske lyst til at rulle med og dele dine tanker, forventninger, morsomheder og eventuelle do’s & don’ts på godt og ondt? Alle tiders. Jeg sørger for et ledigt sæde og en oprigtig nysgerrighed. Skriv til mig på nk@my-pleasure.dk

Historien er præsenteret i samarbejde den nye Tiguan fra Volkswagen, som du kan læse mere om her

My Pleasure kører farfar stil her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk