Home VW VW Tiguan med fart på & far i – den med Toke Kruse

VW Tiguan med fart på & far i – den med Toke Kruse

by Nicolai Klingenberg

Kender du det der med at have lyst til at rejse ud på noget, der skal være anderledes end en traditionel ferie? Det kender Toke Kruse til – og hans virke som selvstændig har gjort det muligt. Han er også far – og han har taget både frue og barn med til Solkysten.

Her er Toke. Men her er han endnu ikke taget til Spanien. Når filmen er online, er Toke dog rejst ud...

Her er Toke. Men her er han endnu ikke taget til Spanien. Når filmen er online, er Toke dog rejst ud…

Men hvad er Toke for en størrelse? Det kan du se i den herlige video herunder.

Er du far? Eller skal du være det inden længe? Så har du måske lyst til at rulle med og dele dine tanker, forventninger, morsomheder og eventuelle do’s & don’ts på godt og ondt? Alle tiders. Jeg sørger for et ledigt sæde og en oprigtig nysgerrighed. Skriv til mig på nk@my-pleasure.dk

Historien er præsenteret i samarbejde den nye Tiguan fra Volkswagen, som du kan læse mere om her

My Pleasure kører farfar stil her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk