Home Web-TV Web-tv: Den med fynsk øl, whisky – og Jim Lyngvild

Web-tv: Den med fynsk øl, whisky – og Jim Lyngvild

by Nicolai Klingenberg

Der var en gang en whiskyproducent, som hed Highland Park. Denne producent eksisterer den dag i dag, og netop nu har whiskyproducenten allieret sig med Bryggeriet Frejdahl, som hører til under Bryggeriet Vestfyen. Er det sket tilfældigt? På ingen måde. Det er nemlig sket via Jim Lyngvild, og dermed skal smage på en nyhed og ikke mindst se en herlig video, hvor den rare Jeppe Bentzen er gæstesmager!

Øl skal der til - og med Jeppe Bentzen som medsmager. Så bliver det ikke bedre...

Øl skal der til – og med Jeppe Bentzen som medsmager. Så bliver det ikke bedre…

Jeg følger op lige straks, men først en video…

Så altså – vi har med et aldeles blandet co-lab at gøre, og havde det ikke været for førnævnte Jim, så havde vi ikke kunne finde Skolder Vintage Voyage Limited Edition på hylderne fra den 24. oktober hos Føtex og Bilka – og diverse specialforretninger… Øllen sælges som en flot pakke, der oven i købet kan fungere som dialogåbner (der er nok at tage stilling til), og udover øllen så medfølger der fem centiliter Highland Park Whisky, som har 12 år på bagen. Selv samme whisky er at finde i øllen – og det kan smages. Primært i form af tyngde og røg.

Således ser sættet ud. Det koster 95 kroner og er pengene værd.

Således ser sættet ud. Det koster 95 kroner og er pengene værd.

Prisen bliver 95 kroner, og jeg vil absolut mene, at “kittet” flot kan fungere som en værstgave til et maskulint selskab. Smagen? Den skal opleves. Og det mener jeg absolut positivt. Det kom faktisk bag på mig, men det er en anden historie.

Vikinghjelm og skæg her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk