Home Pindemadder 24 bud på kulinariske godter fra Copenhagen Food

24 bud på kulinariske godter fra Copenhagen Food

by Nicolai Klingenberg

Her kommer et herligt middags indlæg om et flot og spiseligt tiltag (ret beset er det bud på sådanne sager), som Copenhagen Food står bag. Forvent omdrejningspunkter i det kulinariske og det oplevelsesorienterede. Og der er noget for enhver smag – og økonomi.

De 24 bud. 14 mere end de ti bud, hvis du forstår sådan en lille én

De 24 bud. 14 mere end de ti bud, hvis du forstår sådan en lille én

Uanset om du vælger at gå all in på alle fireogtyve “bud” eller blot vælger fire – til for eksempel advent (der er du en bagud pt, men det kan du selv rode dig ud af) – så er sammensætningen ganske fin. Der er alt fra den brede oplevelse i Torvehallerne, som er pakket ind under et gavekort, til Maldon flagesalt, Talisker Skye whisky og Ron Zacapa rom.

Omend det ikke er raketvidenskab, så er en inspirationsliste – eller 24 bud på pakkekalendergaver – aldeles oplagt. De der små ekstra gode sager pynter i hjemmet (her kunne vi så passende tage et kig på Vipps salt- og peberkværn eller et ildfast Toulouse-fad fra Pillivuyt), mens de mere luksuriøse “bud” i drikkelig form (lur du bare på Johnnie Walker Blue Label, Coole Swan whiskylikør, som er mere damevenlig, eller en økologisk Stjernebryg fra Herslev Bryghus) fint kan fungere som stemningsløftende indslag.

Omend Copenhagen Food slår sig på pakkekalender elementet, så kan du jo passende også tænke i værtsgaver. Eller julegaver. Jaså? Nemlig. Der findes for eksempel også gavekort til Lauras Bakery og overnatning på Strand- og badehotel Marienlyst, mens en enhver værtinde ganske givet vil sætte pris på en særlig omgang julechokolade fra Peter Beier.

Er der mere at komme efter? Det kan du tro. I den forbindelse vil henlede opmærksomheden på Copenhagen Foods, som har sponseret historien her. Den fulde kalender findes her

My Pleasure her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk