Home Medier med mere Den med filmtraileren og Amin fra Sunday, der blev filmmand

Den med filmtraileren og Amin fra Sunday, der blev filmmand

by Nicolai Klingenberg

Her skal det handle om en bekendt, som er trådt ind i ny branche. Han hedder Amin, og han var en del af holdet, der var med til at gøre natklubben Sunday til noget stort. I dag rumsterer han med film, og derfor skal vi se på en trailer, som efter min mening lover godt. Trailen er for en kommende film, der er dømt til at hedde ”œAll The Little Things We Kill”.

Det er Amin, der står i midten af billedet - så fik vi det på plads. Han er faktisk på arbejde her, så jeg vil ikke forstyrre...

Det er Amin, der står i midten af billedet – så fik vi det på plads. Han er faktisk på arbejde her, så jeg vil ikke forstyrre…

Trailen kommer her. Kig du bare med.

Men lad os også lige blive klogere på Amin.

Amin – du ringede af på et job i nattelivet, og nu rumsterer du med film. Hvad laver du? 
– Nattelivet var fantastisk i de fire år, jeg arbejdede i det, men det var altid meningen, at jeg skulle videre – før eller siden. Det, Simon, Simon, Casper, Jon og jeg skabte med Sunday Club, var ikke kun den største, mest succesfulde og trendsættende klub i Danmark og internationalt. Successen skabte den perfekte platform, for at jeg kunne vælge og vrage på mange hylder, hvor min karriere skulle hen. Så da min nuværende partner Adam Neutzsky-Wullf for godt ni måneder siden spurgte, om jeg ville lege med et nyopstartet dansk/amerikansk produktionselskab, så var jeg ikke i tvivl om, at film skulle være mit næste træk.

Et øjebliksmoment fra traileren...

Et øjebliksmoment fra traileren…

Der er en film på vej – hvad handler den om? 
– Filmen hedder ”œAll The Little Things We Kill” og handler om et de mest omdiskuterede emner i USA de seneste år, nemlig Amerikanernes forhold til våben.. 

Kan du nævne lidt om, hvem der er med i filmen”¦? 
– Du vil være den første, der får insider omkring spillerne, men jeg kan ikke helt røbe det endnu. Til gengæld tror jeg, at I vil blive begejstret for rollelisten.

Og hvad har din rolle været i den film? 
– Jeg er partner i produktionsselskabet Courageous Content, som producerer filmen. Jeg lærer hver eneste dag noget nyt omkring filmmaking, og tiden vil vise, hvor jeg finder mig mest tilrette. I det her projekt er jeg co-producer og vil samtidig stå for alt PR – med mere…

Der var han igen... Amin altså.

Der var han igen… Amin altså.

Hvornår kan vi se hele molevitten? 
– Vi skyder filmen i USA til marts måned. Dernæst går vi med vores faste distributør ud i verden i kombination med nogle nye PR tiltag, så omkring juletid næste år regner vi med, at filmen rammer biograferne.

Den største forskel på nattelivet i forholdet til filmlivet?
– Der er ikke så mange flaske-groupies i film… 

Der er trailer for My Pleasure her

You may also like

2 comments

john hannover 6. april 2019 - 21:34

Hvad blev der af din ven Amin og den film – All the little things we kill – Jeg synes ikke Amin er med i holdet på IMBD og mangler lidt at se den udsendt – Blev det en film eller ??

Reply
Nicolai Klingenberg 6. april 2019 - 23:48

Jeg følger fluks op—

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk