Home Ekvipering Den med hjælpevideoen og det danske tøjmærke

Den med hjælpevideoen og det danske tøjmærke

by Nicolai Klingenberg

Har du fulgt med her på My-Pleasure.dk i en rum tid, så har du utvivlsom stødt på Et Al Design, som danske Alexander Bind og Jannek Solgaard står bag. De to gutter er og bliver rare – og nu har de gjort noget godt for andre, som ikke selv har det så godt….

Det er i øvrigt Alexander til højre...

Det er i øvrigt Alexander til højre…

Alexander – I har netop gjort noget fint for ”œnogen”. Hvad er det, I har gjort?
– Vi tror, at mode er for alle uanset alder, hudfarve, økonomi eller stil. Derfor har vi en tradition for at dele sko og tøj ud til folk, som har brug for det. I denne omgang har vi delt 200 produkter ud til de hjemløse på Nørrebro. Vinteren kommer, og de har virkelig brug for varmt tøj og varme sko.

Og således så den varme uddeling ud…

E T A L – EVERYONE DESERVES A GOOD PAIR OF SHOES V.2 from Etaldesign on Vimeo.

Hvordan faldt valget på dette sted?
– Vi valgte GraceKBH på Nørrebro, da de yder et fantastisk stykke arbejde for de hjemløse. GRACEKB er en varmestue for Københavns hjemløse med et specielt fokus på dem, som kommer til landet i håbet om et bedre liv.

Det er selvsagt fint at hjælpe, men hvordan kom I på idéen?
– Ideen opstod, fordi det ligger i vores dna at hjælpe andre. Vi er et brand til folket, og derfor føler vi også en pligt til at hjælpe dem, som har mere brug for det end os. Endvidere er det en fantastisk følelse at hjælpe andre, det burde alle gøre lidt mere.

Og hvad var feedbacken?
– Feedbacken var fantastisk. I starten var det dog en smule kaotisk, da de alle kæmpede om at få produkterne først. Vi besluttede derfor, at det skulle være ligesom i skolen, hvor den der rakte hånden i vejret først fik et produkt. De var en smule bange for at de ikke alle fik, men vi havde over 20 fulde kasser med, så vi endte med at give tøj og sko til en fuld sal af hjemløse. Bedre følelse findes ikke.

Feel good siger du? Det kan du tro.

Feel good siger du? Det kan du tro.

Hvad har I i tankerne fremadrettet, når det kommer til at hjælpe?
– Hver sjette måned laver vi et arrangement, hvor vi hjælper folk, der har brug for det. Ikke alt i denne verden skal gå op i tal og bundlinje.

Hvis du ikke fik gratis løjer, kan du i stedet besøge Et al Design her og købe lidt godt til dig selv

My Pleasure hilser alle velkomne her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk