Home EkviperingKluns Den med Jason og eventyret om Bandier læderjakkerne

Den med Jason og eventyret om Bandier læderjakkerne

by Nicolai Klingenberg

Hvad stiller man op, hvis man er glad for læder, men ikke helt kan finde noget, man er ordentlig tilfreds med? Man kan enten tage, hvad der findes eller lade være med at købe noget, men man kan også lave sit eget. Således gjorde Jason Bandier. Og det handler om læderjakker til M såvel som K.

bandier-leather-jackets-intro-1

Jason – du har skabt et lille læderforetagende. Hvornår og hvordan opstod idéen?
Jeg har været i tøjbranchen i mange år, og det var noget, jeg gik med i maven med i lang tid. Da jeg altid har haft en passion for den perfekte læderjakke, og at den ikke umiddelbart fandtes, så besluttede jeg at lave den selv!

Jason - han gør det selv. Når det kommer til læder

Jason – han gør det selv. Når det kommer til læder

Hvad er det, læder kan, som fascinerer dig? 
– At man altid ser godt ud i læder (næsten)Bikerjakken er for eksempel et tidsløst ikon, der aldrig forsvinder fra de store modehuses kollektioner. Derudover fascinerer det mig virkelig, når en kunde lyser op, efter han eller hun trækker i en læderjakke, som vedkommende ikke troede ville klæde dem – det er stor glæde!

Hov - det er jo Jannik Olander

Hov – det er jo Jannik Olander

Og hvad har du lavet før, du kastede dig ud i Bandier-projektet? 
– Jeg har haft egne tøjbutikker, været agent samt distributør på diverse tøjmærker og været  involveret i tøjmesser de sidste 10 år som konsulent. Engang var jeg også jockey på travbanen – men det er vist en anden gang, I skal høre om det. Alle jakkerne i kollektionerne er forresten opkaldt efter nogle af verdens bedste travheste! Det var nok de færreste, der vidste det indtil nu.

Et flot stativ med læder fra Jason

Et flot stativ med læder fra Jason

Der findes virkelig mange, som gør sig i læder. Hvad kan du, de andre ikke kan?
– BANDIER JKT skiller sig ud ved, at kvaliteten er meget høj i forhold til prisen. Når folk køber en læderjakke fra et større brand idag, så betaler de en markant overpris på grund af brandingværdi. Det, synes jeg, er synd, da folk reelt bliver snydt i mine øjne. BANDIER fremstår som, hvad det er: Et jakkebrand! Mange andre brands har alle produktgrupper med i kollektionen, og dermed er læderjakken bare en lille del af et større billede. Det bliver meget grumset, hvis du spørger mig. BANDIER er et nichébrand, og det er i min optik det samme som en høj troværdighed.

Close up

Close up

For tiden findes der fire, sorte modeller til mænd. Jeg synes dog, at jeg har set nogle andre farver andre steder – men stadig fra Bandier?
– Kollektionen er meget større end det, du kan se på www.bandier.net . På shoppen er der satset på de styles, der vil gå igen fra sæson til sæson. Det handler jo også lidt om økonomi… Ambitionen er at komme til at være repræsenteret i de bedste forretninger i verden, og derfor skal kollektionen også afspejle diversitet.

Smæk på farverne!

Smæk på farverne!

Hvor stammer læderet fra – og hvor bliver jakkerne lavet?
– Læderet stammer fra Pakistan, ligesom al produktion også foregår der. Jeg har prøvet flere produktionslande, men synes at den bedste forståelse for mine ønsker, findes der, og da jeg ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, så bliver jeg der også.

Nydeligt? Det skulle jeg mene.

Nydeligt? Det skulle jeg mene.

Hvad kan vi forvente at se på bøjler og hylder fremadrettet fra dig?
– Verdens flotteste læderjakker?  Jeg har også en lille overraskelse i ærmet i det nye år med en nyhed i sortimentet, der kan tages på indenunder en BANDIER JKT  læderjakke… Så siger jeg ikke mere.

Bandana & Bandier

Bandana & Bandier

Og hvor kan man handle dine sager?
– Lige nu kan man finde BANDIER JKT hos APAIR i indre København, samt i Berg på Østerbro/Frederiksberg. På www.bandier.net kan man se, hvad der er på lager lige nu, hvis man ikke lige bor i København.

Hvem er manden – og kvinden – du har kreeret sagerne til?
– Til dem, der tør og gider at gøre noget ud af sig selv. As simple as that.

Slutteligt hvornår er man(d) klar til at iklæde sig en Bandier jakke?
– ALTID! 

Altid...

Altid…

Tre kvikke til Jason:

Hvad byder din kommende vinter på?
Forberedelse til modeugen i februar, og ellers bare møde en masse glade mennesker, der sætter pris på mit selskab.

Hvad ville du helst – gå i nederdel i et år eller i en imiteret læderjakke?
– Helt klart nederdel!

Hvor og med hvem har du sidst spist et mindeværdigt måltid?
Geist er et fantastisk sted at spise (og få cocktails). Ingen nævnt ingen glemt…

Som en serviceoplysning skal du vide, at en læderjakke til kvinder koster 4.000 kroner, mens mændenes koster 4.500 kroner.

Ikke se vred ud - jeg er sikker på, at de 500 kroner ekstra er givet godt ud som mand

Ikke se vred ud – jeg er sikker på, at de 500 kroner ekstra er givet godt ud som mand

My Pleasure er gratis her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk