Home Rejser Jeg er ikke færdig med Aarhus

Jeg er ikke færdig med Aarhus

by Nicolai Klingenberg

Overskriften indikerer, at det også her skal handle om Aarhus. Jeg er nemlig ikke færdig med byen. Der er flere skriverier på vej, og i denne artikel skal det handle om det faktum, at Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad i 2017…

Først og fremmest vil gerne rose aarhusianerne for at være særdeles imødekomne – og fremkommelige. Det er som om, man har lidt bedre til hinanden i Aarhus. Og servicen synes også at være mere hjertelig og smilende end i Købehavn. Det kan ganske givet være en tilfældighed, men jeg bemærkede det indtil flere gange.

I forbindelse med byens kommende “rolle”, er jeg blevet inviteret til at nedfælde et par ord omkring nogle af de aktiviteter, der vil finde sted – og faktisk allerede finder sted. Er du – som jeg – glad for at skrive, så ville jeg kaste mig over det åbne skriveværksted, som søger Aarhus-historier fra unge og voksne. Læs du bare mer her

I øvrigt har man også sat fut i en heftig omgang street-food i Aarhus – og det cirkus ruller vist allerede succesfuldt. Jeg nåede dog ikke forbi. Det kan du i stedet gøre fra 1. januar, hvor Street Food Denmark Karavanen vil være at finde flere steder. Læs og spis mere her

Er du kreativ og måske selvstændig? Og har du mod på at blive klogere på fremtiden, dansk design, film og mad? Eller måske hvordan levetendenserne ser ud til at udvikle sig? Så skal du kigge forbi denne del af programmet

Mad & Danmark hænger særdeles godt sammen, og særligt i de senere år, har vi formået at sætte Danmark på det gastronomiske verdenskort. I 2017 er hele Aahurs regionen Europæisk Gastronomiregion, og i anledning af den flotte udnævnelse, har man sammenstrikket og kokkereret et stort program, som du kan se her

Og der er meget mere at komme efter...

Og der er meget mere at komme efter…

På min sidste tur fik jeg besøgt Aros for første gang. Endda med barnevogn. Hvis du ved, at du skal til samme by til april næste år, så synes jeg, du skal smutte forbi og se museet. I selv samme måned (april) sættes der i øvrigt også skub i en ny udstilling. Se bare her

Du kan i øvrigt se hele programmet her

My Pleasure er her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk