Home Pindemadder Podcast & Pindemadder – den med besøget på El Nacional

Podcast & Pindemadder – den med besøget på El Nacional

by Nicolai Klingenberg

Her kan vi på sin vis godt tale om en gang breaking news. Det forholder sig nemlig således, at jeg har været ude at spise på El Nacional i København. Med mig havde jeg en lydindspiller og Jeppe Bentzen. Vi optog under hele besøget, Jeppe klippede efterfølgende sammen, og så blev det til en flot halv time plus et minut og 32 sekunder. Vi håber sådan, du vil lytte med – og give feedback.

Vi begynder med et bar-crew

Vi begynder med et bar-crew

Og nu til lyden – du kan blot lytte med her!

Et par udvalgte skud at rude af med? Det kan du tro.

Gode nødder

Gode nødder

Som lovet - pindemadder.

Som lovet – pindemadder.

På bord stod en indspiller

På bord stod en indspiller

Det var ord, fotos og lyd. Særligt sidstnævnte er jeg ganske spændt på at høre dine inputs til. Du kan skrive på nk@my-pleasure.dk eller i kommentarfeltet. Deler du historien, er du i øvrigt alle tiders!

My Pleasure på Facebook med vindhætte

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk