Home Tech Den sidste historie om Siemens kaffeapparatet

Den sidste historie om Siemens kaffeapparatet

by Nicolai Klingenberg

Jeg er kommet til vejs ende i forbindelse med skrivelserne i Siemens regi – du ved den fuldautomatiske maskine, der har leveret litervis (mildest talt) af kaffe i hjemmet. Men ikke kun i hjemmet. Jaså? Nemlig. Da jeg skulle op og ud af døren på en køretur før fanden fik træd-i-sko på, tankede jeg nemlig min togo (to go) kop op. Og drog sydpå.

Ærlig talt, så har jeg for længst solgt min kaffesmag til de friskkværnede bønner. Gæsterne har ligeledes udtalt en flot fascination for hjemmebryggeriet, og min ven Johan er vist lige ved at springe på samme løsning. Det koster selvsagt lidt mere at køre med friskkværnede labaner, men det smager så sandelig også derefter.

Min kørekop blev – grundet den tidlige opståen – fyldt op med to drøn “almindelig” sort kaffe. Et sådant valg rækker længere på en køretur end to gange espresso, og der var sågar en slat tilbage, da jeg nåede Roskilde. Som en servicemeddelelse skal du vide, at apparatet er særdeles nemt at rengøre – du får en notifikation på displayet, når det er tid til at rengøre “maskinen”, hvorpå du smider en “tablet” i vandbeholderen, og herefter udspiller der sig et automatiseret rengøringspotpourri, som tager et kvarters tid. Dernæst er du good to go (og brew) igen.

Historien er præsenteret i samarbejde med SIEMENS, og du kan finde flere informationer og nyttig information om maskinen her

My Pleasure kværner bønner her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk