Home VW VW Tiguan med fart på & far i – den med Boris Gullev

VW Tiguan med fart på & far i – den med Boris Gullev

written by Nicolai Klingenberg 20. december 2016
Pin It

Lige før jul – faktisk i dag – havde jeg fornøjelsen af at trille rundt med lav hastighed i de københavnske gader. Vanligvis ville jeg blive særdeles irriteret over den langsomme trafik, men i dag var anderledes. Ved min side havde jeg nemlig Boris Gullev, og han og jeg fik os en flot snak om moderne medietider. Og om at være far. Kom med på tur her.

Dagens mand, skriverkarl og far: Boris Gullev

Dagens mand, skriverkarl og far: Boris Gullev

Et stykke inde i videoen vil du i øvrigt få et aldeles glimrende tip til, hvordan du bør agere som mand – og ny far…

Er du far? Eller skal du være det inden længe? Så har du måske lyst til at rulle med og dele dine tanker, forventninger, morsomheder og eventuelle do’s & don’ts på godt og ondt? Alle tiders. Jeg sørger for et ledigt sæde og en oprigtig nysgerrighed. Skriv til mig på nk@my-pleasure.dk

Nu uden bus og farver - men det er stadig Boris. Fra Børsen.

Nu uden bus og farver – men det er stadig Boris. Fra Børsen.

Historien er præsenteret i samarbejde den nye Tiguan fra Volkswagen, som du kan læse mere om her

My Pleasure kører farfar stil her

Pin It

You may also like