Home VW VW Tiguan med fart på & far i – den med Boris Gullev

VW Tiguan med fart på & far i – den med Boris Gullev

by Nicolai Klingenberg

Lige før jul – faktisk i dag – havde jeg fornøjelsen af at trille rundt med lav hastighed i de københavnske gader. Vanligvis ville jeg blive særdeles irriteret over den langsomme trafik, men i dag var anderledes. Ved min side havde jeg nemlig Boris Gullev, og han og jeg fik os en flot snak om moderne medietider. Og om at være far. Kom med på tur her.

Dagens mand, skriverkarl og far: Boris Gullev

Dagens mand, skriverkarl og far: Boris Gullev

Et stykke inde i videoen vil du i øvrigt få et aldeles glimrende tip til, hvordan du bør agere som mand – og ny far…

Er du far? Eller skal du være det inden længe? Så har du måske lyst til at rulle med og dele dine tanker, forventninger, morsomheder og eventuelle do’s & don’ts på godt og ondt? Alle tiders. Jeg sørger for et ledigt sæde og en oprigtig nysgerrighed. Skriv til mig på nk@my-pleasure.dk

Nu uden bus og farver - men det er stadig Boris. Fra Børsen.

Nu uden bus og farver – men det er stadig Boris. Fra Børsen.

Historien er præsenteret i samarbejde den nye Tiguan fra Volkswagen, som du kan læse mere om her

My Pleasure kører farfar stil her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk