Home Web-TV Web-tv: Den hvor Thomas Bigum filmer på sidelinjen

Web-tv: Den hvor Thomas Bigum filmer på sidelinjen

written by Nicolai Klingenberg 18. december 2016
Pin It

Kan du huske, da jeg var ude at rulle med Thomas Bigum for at lave et indslag om at være med fart på? Alle tiders. Men du så nok ikke, at Thomas var i færd med også at filme. Jeg har netop nu set klippet – det er god underholdningen, og er du til viden om de sociale medier, kan du oven i købet også blive klogere. Og se mig svinge med en pose bake off…

Bake off? Det kan du tro

Bake off? Det kan du tro

Thomas Bigums optagelse? Den kommer her!

Bigums video blev til undervejs, mens jeg lavede denne herlige video.

Således hænger det hele sammen. Jeg har i øvrigt fået en feedback fra “seere”, som blandt andet roste Bigum for sin tilgang til – og (ferie)liv med – sin tidligere partner. Må det være en flot inspiration til andre.

Følg ham

Følg ham

Bigum på Youtube <– flotte tips til sociale medier

My Pleasure på Youtube

Pin It

You may also like