Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 293

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 293

by Nicolai Klingenberg

Det var længe siden! Faktisk var det sidste år. Netop nu knalder raketterne (som minimum – andre gør måske det same), og vi er netop trådt ind i 2017. Sikke en forskel, hva’? Nå. Den forgange uge har været aldeles rolig, hvor telefon har passet sig selv i højere grad en vanligt. Men kom der slet ikke nogen billeder ud af ugen? Ork jo. Det er ganske familiært denne gang. Så er du advaret. Velkommen til.

Vi tog hue på og holdt fast i elevatoren

Vi tog hue på og holdt fast i elevatoren

“Hallo? Er det Cofoco…?”

Vi ringede efter nytårsløjer

Vi ringede efter nytårsløjer

Morfar.

På vej til 2.sal

På vej til 2.sal

Jernkassen kørte op. Vi kørte med.

Trioen

Trioen

“Gud! Kan han allerede gå?” Næh.

Moster Sofie

Moster Sofie

Sikke et bord!

Bord dæk dig. Og sådan gjorde bordet.

Bord dæk dig. Og sådan gjorde bordet.

“Hvornår kommer det der billede med koppen i karmen?” Nu.

Hverdagskarm med kaffe i kop

Hverdagskarm med kaffe i kop

Ved en flod et sted i verden for længe siden.

Vi mindedes de lyse tider

Vi mindedes de lyse tider

Johs havde i øvrigt møde ved bordet med sin usynlige ven, Bimme.

Johs var i sit bly element

Johs var i sit bly element

“Kom vi klasker en burger på vinduet – og så løber vi!”. Og således gjorde nogen.

Nogen havde sat en børgerbolle på vinduet

Nogen havde sat en børgerbolle på vinduet

Gammel Kongevej med gæster.

Familie kom-sammen

Familie kom-sammen

Vi gik til bordet igen-igen. Det er Stine ved min side.

Ved bordet

Ved bordet

Ud af byen? Det kan du tro. Der var lidt øde, men meget hyggeligt.

Nordpå

Nordpå

Vi handlede madsager.

Morsomt

Morsomt

Så kom vi til vejs ende og flot ind i 2017. Det vælger jeg i hvert fald at antage. Jeg håber dit år bliver fortrinligt – privat såvel som professionelt.

2017 begynder her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk