Home Tryksager 10 ting jeg ikke skal i anledning af Valentinsdag

10 ting jeg ikke skal i anledning af Valentinsdag

by Nicolai Klingenberg

Er det en romantisk dag i dag? Det afgør du selv, men uanset hvad, kommer vi ikke udenom, at dagen i dag også går under navnet Valentinsdag. Desværre vil nogen mene. Og jeg er ikke helt uenig. Det hænger sammen med, at det rædsomme udbud af løjer, man kan hitte på i forbindelse med dagen i dag. Derfor har jeg kreeret en liste med ting, jeg kan garantere dig for ikke at skulle i år, næste år eller nogensinde.

“Kom vi deler vores kærlighed på Insta!”
Det gjorde vi faktisk…

10 ting jeg ikke skal i anledning af Valentinsdag:
1. Lytte til klichéfyldte kærlighedssange – og slet ikke fra Zididada
2. Spise romantisk middag på buffetrestaurant
3. Spankulere gennem byen med heliumsfyldte hjerteballoner
4. Indtage parbassinet i en fod-fiskespa for at lade fiskene mæske sig i vissen hud
5. Iklæde min kone noget spiseligt – det være sig alt fra Nutella til sukkerholdigt undertøj. Og alt derimellem.
6. Overraske min kone med en halskæde, hvori der sidder et halvt hjerte – og jeg overrasker videre med at have den anden halvdel om min hals.
7. Begave min kone med en i Kina fremstillet syntetisk kærlighedsbamse, som med stor sandsyndlighed vil udløse en let hudallergi (postulatet gælder også for bamser, der måtte være fremstillet i Europa eller være testet med succes af Astma og Allergiforbundet)
8. Skøjte rundt i nyindkøbt, glinsende satinsengetøj – eller for den sags skyld et bomuldssæt med påtrykte asiatiske tegn
9. Indtage, dele eller byde på noget fra en hjerteformet æske med fyldte chokolader
10. Græde, nusse eller pette til filmen Titanic. Eller se den i det hele taget.

Til gengæld kunne jeg fint tænke mig at have spist ude, sippet knassprød champagne og taget en overnatning ude. Men ved du hvad? Det er – indtil videre – blevet til en vældig flot aften hjemme med lidt italiensk, mousserende i glasset og lidt hjemmegjort på kogepladen. Senere? Uha-da-da.

Love all over på Faceren

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk