Home PindemadderBobler Husk den semi-luksuriøse hverdag på en helt almindelig mandag

Husk den semi-luksuriøse hverdag på en helt almindelig mandag

by Nicolai Klingenberg

Af og til skal man bryde dagligdagen og dennes trummerum. Det behøver ikke at foregå ude, for lidt (hjemlig dekadence) kan også gøre det. Og således gjorde vi for et par dage siden.

Hverdag – i ordets bedste forstand. Med mad udefra og levende lys. Også selvom de næsten var brændt helt ned, da vi tændte dem.

I bund og grund er det her blot en opfordring til at gøre lidt ekstra ud af en helt almindelig hverdag – for mit vedkommende blev det til en middag med mine kone i hjemlige omgivelser, hvor vi telefonerede en omgang sushi hjem til spisebordet. Af den lidt bedre slags, for de der super-knaldtilbud på sushi fungerer bare aldrig rigtig godt. Så hellere betale lidt mere – og få noget der er meget bedre.

Anbefalelsesværdig.

Er det vældig luksuriøst at spise sushi? Slet ikke, men vi åbnede ydermere en flaske vintagechampagne fra år 2004, og så begyndte det at ligne en sommerferieaften, hvor solen bliver hængende længe oppe (du ved, hvad jeg mener).  Min pointe er, at du bør bryde hverdagenes vanlige mønstre af og til. Ryk lørdagens gourmetmiddag til tirsdagen, og prøv fredagens vin om mandagen. Mangler du inspiration til at fejre noget, eller har du det bedst med, at der skal være en anledning til den semi-luksuriøse galskab, så får du lige et par gode bud på, hvorfor du har noget at fejre på en helt almindelig hverdag:

  • Du er i live
  • Foråret er på vej
  • Du kan læse
  • Der er ikke ild i dit hår

Prøv det. Måske i morgen eller på næste mandag. Jeg kan forsikre dig om, at den lette (eller større) opgradering af en hverdagsaften ikke vil være noget, du vil fortryde. God fornøjelse.

Din tur.

Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk