Home Kort - men godt Den banale åbenbaring – forårets komme 

Den banale åbenbaring – forårets komme 

by Nicolai Klingenberg

Hvert år ved denne tid rammes jeg af flere skønne følelser. Den første dag, jeg for alvor fornemmer foråret, bliver min tænkemaskine nostalgibombarderet. Årstidsfornemmelsen overgår til knivskarpt realitet, og det rammer mig altid i næsen.

Der var det. Foråret 2017.

Jeg kan lugte varmen, de grønne blade og den der helt særlige duft, som asfalten har, når den er blevet gennemvarm over længere tid. Lyset er skarpere og får mig til at misse med øjnene og gør displayet på telefonen noget nær ulæseligt. Gudskelov. Du kan inhalere varmen, årstiden og minderne.

Minderne om at cykle til skole i korte bukser og få en kuldegysning, når man kørte langs en skyggefuld strækning på 100 meter. Minderne om at stå på rulleskøjter eller at drikke øl under åben aftenhimmel, mens man hev lidt i grønt og saftigt græs. Minderne om duften af solvarme terrassebrædder.

Det gode er, at minderne ikke blot lever, men kan genskabes – og fornyes. Gør det lige. Du ser så godt ud, når du trives.

Foråret året rundt får du her 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk