Home Rejser Alt godt fra eventyrernes klub

Alt godt fra eventyrernes klub

by Nicolai Klingenberg

Vi har været på farten i en hel uge. Vi har rejst med fly og dermed krydset flere landegrænser, for endelig at lande – og dernæst køre med taxa for til sidst at havne på et ganske eksotisk, men dog familievenligt resort. Vi erfarede hurtigt, at vi ikke var de første til at opdage hverken resort eller destination – og at morgenbuffeten er stedet, hvor sandheden skal høres…

Solnedgang

Spøg til side. Af og til skal det være nemt. Bare afsted, ned til lyset og varmen og ikke tænke på praktiske gøremål, men i stedet hinanden. Således gjorde vi. I en uge. Vi så solen gå ned, vi så Bamse danse, vi sov tæt, vi promenerede og så store firben.

Skyggestund

Vi så børn, som ikke kunne sidde til bords uden moderne elektronik og hovedtelefoner, og en mor kunne sågar fortælle sin søn, at grunden til han var uterlig (mildest talt) var fordi, han ikke ville spise. Hvis nu han spiste, lovede mor ham, at han ville få telefon OG oplader LIGE efter maden. Således blev familieidyllen sikret med en tallerken pommes med ketchup, som blev indtaget med ryggen til resten af familien. Nu ved vi, hvordan vi ikke vil gøre.

Vi røg direkte i fælden – og så bad jeg om også at få logo på fotoet.

Nu er vi retur, og vi er alle glade, for foråret er en realitet. Vi er så godt som 100 procent opladte, så dagligdagen skal være så velkommen.

Boardingpass til Facebook

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk