Home Ekvipering Forårsfornemmelser i et jakkesæt fra Suit

Forårsfornemmelser i et jakkesæt fra Suit

by Nicolai Klingenberg

“Det var længe siden!” Sådan lød det, da jeg besøgte en flot flok folk, som alle arbejder hos Suit. Og jeg kunne kun give dem ret. Det er faktisk også længe siden, jeg har trukket i et sæt tøj og foreviget mig selv og tøjet på fotografisk vis. I anledning af forårets komme, solens skinnen og en ny kollektion fra Suit, blev denne skrivelse dog en realitet. Voila. Eller værsgo. Mærket er jo dansk.

I en baggård i København

Men hvad er der at sige om “sættet”? En del. Jeg kan nu heller ikke afvise, at jeg beder über-designeren om at svare på ting og sager, men du skal vide, at den gule klud, du ser i brystlommen – og i øvrigt også i baglommen – er en fastmonteret detalje, som dog fint kan foldes ned, hvis du ønsker det.

Med flap

Inspirationen til flappen? Den er fundet i inderlommen. Måske har du fra tid til anden set, at der kan sidde et stykke kulørt stof, som skal dække over knappen til inderlommen? Godt set. Og det er altså den detalje, der er ført videre til b’n’b (bryst ‘n’ baglomme).

Uden.

Onde tunger vil angiveligt forsøge at håne buksens længde med tilråb a la “Har du vand i kælderen?!”, men det kan jeg forsikre dig om, at jeg ikke har. Indrømmet. Jeg skulle lige se længden an – men da buksen fik engang damp efter udpakning var det absolut medgørligt. Vovet? Sikkert for nogle, men såfremt du kan trække i et jakkesæt uden at bære vest og skjorte, for i stedet at “nøjes” med T-shirt og sko af gummi og ruskind, så er du fint i markedet for et “uformelt” suit. Fra Suit.

Tørskoet.

Således kom foråret til byen, landet og bøjlestængerne. De fysiske såvel som de virtuelle. Lad i øvrigt strømpen blive i skuffen, såfremt du måtte vælge at trække i et par bukser med kort længde. Og jo – du kan godt bære det.

MST (Med Siden Til)

Suit har netop sendt en række varer på hylderne hos deres forhandlere rundt omkring på kloden, men du kan faktisk også erhverve dig sættet online hos Suit her

Forår og sommer på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk