Home Kluns, grej og grooming Macallan & Urwerk i våd og teknisk alliance – The Flask2

Macallan & Urwerk i våd og teknisk alliance – The Flask2

by Nicolai Klingenberg

Af og til opstår der alliancer, som ingen havde set komme. I dette tilfælde vil jeg mene, at udfaldet af samarbejdet mellem whiskydestilleriet Macallan og urhuset Urwerk er absolut gennemført. Resultatet af samarbejdet er en lommelærke, der er døbt The Flask2. Kan du leve uden den? I den grad. Men den er i den grad gennemført.

Vi begynder med en skitse…

Der er noget maskulint over en lommelærke, og selvom du hverken måtte være jæger eller “sut”, så tror jeg fint, at du kan blive imponeret over sagen. De to firmaer siger selv, at The Flask2 er verdens mest innovative lommelærke, og jeg er ikke uenig.

Liggende

 

Lommelærken bliver kun lavet i 500 eksemplarer, men hver af disse er til gengæld også lidt af en teknisk præstation. Hvorledes? Jo ser du – lommelærkerne har to tanke af titanium, så ejermanden kan nyde – eller byde – to forskellige whiskyer.

To tanke. En (heldig) sjæl.

Mere? Ork ja. Mundstykket, som er af rustfrit stål, er udarbejdet med et særligt fjedersystem, som gør, at mundstykket nemt kan flyttes fra den ene alu-tank til den anden. Dernæst har man lavet en snedig drejeskive anordning, som kan indstilles efter whiskyens alder og fadtype – du ved, som et faktakort af en art. Bare teknisk. 

Lommelærken er desuden monteret med to “vinger”, som kan klappes ud, så lærken til lommen står af sig selv og tager sig ganske flot ud.

Skål. Endda med glas. Det er lidt krukket.

The Flask2 koster omtrent 17.100 kroner, og der er som noteret herover “kun” lavet 500 eksemplarer af lommelærken.

Arbejdstegning

Du kan handle den hos TheMacallan.com her

Sidste skud

“Faceren” for My P

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk