Home Medier med mere Den banale åbenbaring – døden

Den banale åbenbaring – døden

by Nicolai Klingenberg

Hvor har der været mange flotte timer og stunder i dag. De opstod lidt tilfældigt, men hele eftermiddagen flaskede sig gevaldig fint og flot. Med kærlighed, sol i hovedet, hånd i hånd, en grinende søn, en Holly chokoladebar og det gode (søndags)liv.

I dag.

Ud at opleve i roligt tempo, snuse til foråret og de første blomster, for dernæst at kaste et hurtigt blik på telefonen, hvor gode venner, skriver tak, sender hilsener og glæder sig til gensyn. Vi er enige. Og lykkelige.

Det er en dag som i dag, det gør lidt ondt at blive mindet om, at vi skal dø en dag.

Lad ovenstående sætning være en flot påmindelse om – og opfordring til – at nyde, elske, lytte, kysse og leve lidt mere. Hver dag.

Herlig hverdag her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk