Home Automobiler WEB-TV: Den med køreturen med direktøren fra Seat

WEB-TV: Den med køreturen med direktøren fra Seat

written by Nicolai Klingenberg 10. april 2017
Pin It

Jeg var forhindret i at tage på en spændende rejse, hvor en bil-introduktionen var på agendaen, men det skal ikke afholde mig for at blive klogere. I første omgang på bilbrandet – og måske senere hen på den givne bil. Det er dog godt at begynde med det generelle, og derfor bad jeg Jesper Stoltenberg-Mathiesen, som er direktør for Seat, om at gøre mig – og dig – lidt klogere på Seat.

Mine damer og herrer: Jesper Stoltenberg-Mathiesen

Videoen får du her

Men hvad var det egentlig for en bil, vi rullede i? Det var den, du ser herunder. Altså den samme model.

Det er sådan en sag, vi var på hjul i: En Seat Ateca.

Historien er præsenteret i samarbejde med Seat, som har hjemmeside her

My Pleasure findes også her

Pin It

You may also like