Home Kort - men godt En hilsen til dig – i anledning af Påsken 2017

En hilsen til dig – i anledning af Påsken 2017

by Nicolai Klingenberg

Nej, hvor fint! En eranti..? Vintergæ..? Påskelilje! Smart tænkt, når nu det er… Ja.

Af og til går verden lidt i stå, og i andre tilfælde daler tilværelsens hastighed en smule. Påsken rummer lidt af begge dele. Byen er stille og tæt på forladt, mens engagementet på de sociale medier daler en smule. Aktiviteterne ligeså. Gudskelov. Og herligt.

Jeg havde nær undladt at smide “noget” på dagens virtuelle tapet, men da min kone og søn tog sig en herlig lur, valgte jeg ganske tjept at formulere disse ord, som ret beset er en stille og kort, men oprigtig Påske-hilsen til hvem, der nu måtte læse med.

Nyd din Påske og dem, du måtte spendere tid med i denne højtid. Vi ses straks.

(Og altid her)

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk