Home Kort - men godt En hilsen til dig – i anledning af Påsken 2017

En hilsen til dig – i anledning af Påsken 2017

written by Nicolai Klingenberg 13. april 2017
Pin It

Nej, hvor fint! En eranti..? Vintergæ..? Påskelilje! Smart tænkt, når nu det er… Ja.

Af og til går verden lidt i stå, og i andre tilfælde daler tilværelsens hastighed en smule. Påsken rummer lidt af begge dele. Byen er stille og tæt på forladt, mens engagementet på de sociale medier daler en smule. Aktiviteterne ligeså. Gudskelov. Og herligt.

Jeg havde nær undladt at smide “noget” på dagens virtuelle tapet, men da min kone og søn tog sig en herlig lur, valgte jeg ganske tjept at formulere disse ord, som ret beset er en stille og kort, men oprigtig Påske-hilsen til hvem, der nu måtte læse med.

Nyd din Påske og dem, du måtte spendere tid med i denne højtid. Vi ses straks.

(Og altid her)

Pin It

You may also like