Home Automobiler Rolls-Royce Dawn – en absolut unik hyldest til Palm Springs

Rolls-Royce Dawn – en absolut unik hyldest til Palm Springs

by Nicolai Klingenberg

Det er nok så vigtig at være unik. Det er blandt andet derfor, jeg ikke har en Rolls-Royce. Det er sgu så deprimerende at holde i et kryds og kigge til enten højre eller venstre for at se endnu en Rolls-Royce – og det bliver da først ærgerligt, hvis der oven i købet er tale om den samme model. Nå. Nu er min lykke gjort, for Rolls-Royce har lanceret en særlig udgave af deres Dawn model… I ét eksemplar.

Er den ikke bare hvid? Niksen. Du får den korrekte farvebenævnelse længere nede.

Modellen er ikke bare unik – den er også en special edition, som hylder Californiens famøse smutturs-destination, Palm Springs. Husk solbriller størrelse XL med masser af guld og glitterstads. Også selvom du kører på Køge Bugt Motorvejen, og det regner.

Sikke en skude!

Modellen er skabt i farven Arctic White, mens interiøret hørmer af turkis og mandarin (farven – ikke frugten), som efter sigende skulle være valgt, eftersom disse farver findes i ørkenens vilde blomster.

Dørene åbner da den forkerte vej….?
Nej.

Modellen har også fået lidt historiefortælling på interiøret, som blandt andet tæller Santos Palisander finér, et delikat Palm Springs emblem ved indstigningslisterne samt et større informationsapparat med dertilhørende skærm, som kan gemmes væk bag førnævnte finér.

Finér

Og bag den flotte finér

Der er godt nok gået et par dagen, siden jeg faldt over historien, så det kan jo være, at det ene eksemplar allerede er solgt. Som det store menneske jeg er, vil jeg gerne give dig muligheden for at købe bilen, før jeg selv måtte overveje at slå til.

Flot plads du kan få dig der…

Nupper du cabrioleten før mig, skal du vide, at du vil blive indehaver af en bil med en V12 motor på 6,6 liter. Taget er 22 sekunder om at klappe ned og gemme sig selv væk. Bilen er lige omkring 5,3 meter lang, og den vejer to et halvt ton.

V12

Omend der er tale om et stort køretøj, kan du glæde dig over at have dit sæde for dig selv – og der er fire af disse. Ikke noget pjat med at skulle sidde lårene af hinanden.

Ikke noget med at sidde for nært.

Prisen er høj, og forbruget af brændstof ditto.

Indrømmet – jeg har det lidt so-so med det navn

Det var så langt, det blev i dag. Jeg har i øvrigt ombestemt mig, siden jeg begyndte at skrive denne artikel. Vognen bliver ikke min, men jeg skal absolut ikke være for fin til at gratulere dig, såfremt du måtte blive den heldige indehaver af bilen.

My Pleasure på Facebook

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk