Home Automobiler Vind nye, nydelige sommerdæk til din vintage automobil

Vind nye, nydelige sommerdæk til din vintage automobil

by Nicolai Klingenberg

Foråret er for længst blevet en realitet, omend det måske ikke lige afspejler sig i det nuværende klima. Til gengæld er det begyndt at krible i kørehandskerne landet over. De gamle vogne skal ud af deres vinterhi, ejerne skal have skruet lidt på løjerne, og dernæst skal de smukke biler på hjul. 

Et bud på et foto. Her er der tale om en Jaguar med nogle år på bagen… Mindre kostbare vogne kan selvfølgelig også gøre det.

I den anledning sætter Firestone og My Pleasure fut i en konkurrence, hvor en heldig M/K kan stikke af med fire nye dæk til vintagebilen.
Det er såre simpelt at deltage – du sender blot et foto af din vintagebil (eller biler), hvorpå jeg vil lade overdommerne hos Firestone votere og kåre det bedste foto – eller den mest fascinerende bil. 

Det behøver ikke være helt så gammelt, men konceptet er simpelt: Har du en ældre, fascinerende vogn – og et foto af den – så send et fotografi til nk@my-pleasure.dk – Firestone kårer nemlig en vinder, som stikker af med fire, nye dæk

Konkurrencen løber til og med den 27. april, og billederne kan sendes til nk@my-pleasure.dk

Efter du har sendt dine billeder, kan du fordrive ventetiden med lidt hyggelæsning hos Firestone her 

Brum.

Historien er præsenteret i samarbejde med Firestone

Held og lykke!

Ild, sten og Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk