Home Kort - men godt 14 ting som gør tilværelsen let til heftig prollet

14 ting som gør tilværelsen let til heftig prollet

by Nicolai Klingenberg

Overskriften siger egentlig det hele, og listen herunder er da også en forlængelse af den seneste opremsning af ting, elementer og fænomener, som med lethed kunne skabe mere “prol” i tilværelsen. Men der er mere at komme efter, hvis du måtte behov for at skrue lidt ned for dit dekadente liv….

Vagtel-tid. Denne sag vender jeg tilbage til længere nede.

Og her kommer en flot opremsning af 14 ting, som gør tilværelsen let til heftig prollet:

– At sige 100K i stedet for 100.000. Anstrenger du dit taletøj ved at sige 100.000, eller leger du provinsgangster med matadorpenge? Tåbeligt.

– Det omfavnende sandwich håndtryk. Et er et slattent håndtryk – noget andet og langt værre er at blive mødt af to hænder, hvor den ene griber din fremstrakte hånd, mens den anden placeres ovenpå. Din hånd er nu i midten, og du bliver garanteret mødt med intense og “oprigtige” øjne, som virkelig signalerer, hvor glad vedkommende er for at se dig. Din hånd bliver vugget op og ned, og hvis du er rigtig heldig, får du også et “Namaste” med på vejen.

– Latte-art. En bamse i dit mælkeskum? Rigtig flot, men se, om du kan få den til at sidde på din overlæbe i stedet.

– Billard-borde i forkert størrelse. “Lad os tage et slag billard hjemme hos mig!” Skuffelsen er større end bordet, når det viser sig, at setupet er en blanding af et bobspil, et bordfodbold og et miniature poolbord, som med lethed kan placeres på to flyttekasser. Game on? Næh.

– Instagram-madness! Frederik her siger det så perfekt og spot on.

Morsomt. Virkelig!

– At nasse login til boligudlejning. “Hey – er der nogen, jeg må låne et login af til boligportalen …?” Nej. Hvis du rask væk skal give tusindvis af kroner i årlig leje, har du også råd til at købe et abonnement hos dem, der har udviklet den service, der gør, at du kan finde et nyt hjem.

– Håndklæde-kunst herunder frottésvaner. “Nej, hvor fint! De har foldet en knopsvane af badehåndklædet – de er nu dygtige…”  Prøv i stedet en mere klassisk variant i form af en serviet-vagtel; den er langt mere dekadent.

– At lade hjemmets vægge dekorere med stikvåben, samuraisværd og morgenstjerner. Og nej, et ægte samuraisværd bliver ikke solgt sammen med Kill Bill filmene på VHS til den nette sum af 599 kroner.

Det var billigt!

– At kalde al mousserende vin for champagne. “I aften skal vi have Martini Asti Champagne”. “Jamen hvad så med et glas ‘pagne?”. Absolut ikke.

– At ekvipere sig med både bælte og seler. Så er du da helt sikkert på ikke at få noget hopla i aften. På mere end en vis.

– Deling af “loop” og Boomerang optagelser, som udelukkende består af mad-panorering. Og det er heller ikke spændende at se hverken dig eller din ven/veninde løfte en kop eller et glas for at sippe af indholdet – og dernæst gøre det baglæns igen. Find på noget andet, og indstil din deling af ligegyldigheder.

– At lade sig fotografere med instrumenter, som man ikke mestrer, blot for at se kreativ eller musiker-agtig ud.
“Gud kan du spille guitar – spil lige noget!” “Mja.. Jeg holdt den jo bare, fordi det så fedt ud…”
Du bør for alt i verden også afholde dig fra at posere på/i eller foran biler og motorcykler, som du ikke ejer.

– At genopfinde sig selv. Der kan være langt mellem succeser og originaler, men hvis du påtænker, at iklæde dig tophue og store, sorte briller, for dernæst at lære dig selv at spille ukulele via home-sessions på Youtube og træde ud i verden med en nygraveret Love-tatovering på langefingeren, så må jeg skuffe dig og meddele, at den type allerede er taget.

Du er den eneste, der har set denne video. Du bliver unik.

– Living the brand: At parfumere sig eller iklæde sig gevandter med Ferrari-logo. Ej heller hvis du har en Ferrari.

Inputs til næste liste modtages med kyshånd på nk@my-pleasure.dk

Du kan se den første liste her

My Pleasure på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk