Home Jeppe Bentzen Fotoreportage: Værket Louisiana

Fotoreportage: Værket Louisiana

by Nicolai Klingenberg

Jeppe Bentzen rejste nordpå til Humlebæk. Han skulle besøge et museum, og om denne oplevelse har han nedfældet et par ord. Dog er det ikke kune Bentzen, der er i spil, for med sig havde han Jacob Emborg, som igen havde et kamera med. Resultat? Fine, fine fotos og ditto tekst. Materialet herunder tilhører således de to.

Pusterum fra byen puls. Catch up på kunsten. Udvidelse af eget udsyn.

Grunde til og/eller undskyldninger for et besøg på Louisiana er der mange af. Det samme er der af besøgende. Landets museer oplever (heldigvis) fremgang i populariteten. Det 59 år gamle Museum of Modern Art i Humlebæk er ingen undtagelse. Sidste år valgte 705.854 mennesker at aflægge Louisiana et visit med en broget blanding af turister, indfødte københavnere og besøgende fra hele landet.

Ligesom på Bakken, bare helt anderledes.

De aktuelle værker udskiftes i løbet af sæsonen, men museet i sig selv betragtes, nydes og fotograferes uanset årstiden. En seværdighed i sig selv. I denne serie af 15 fotografier er det netop værket Louisiana der udstilles.

En kølig lørdag i maj blandt hashtaghungrende teenagere, tålmodige børnefamilier og repræsentanter fra årskort-årgangene blev stemningen og arkitekturen inde såvel som ude foreviget af min medbesøgende, fotograf Jacob Emborg.

Stort tak for fotos og tekst til den kulturelle duo.

My Pleasure Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk