Home Pindemadder Gotipster på vejen: 1.000 Michelin-måltider køres fra Paris til Danmark i en Tesla

Gotipster på vejen: 1.000 Michelin-måltider køres fra Paris til Danmark i en Tesla

by Nicolai Klingenberg

Måske erindrer du, at jeg for måneder tilbage skrev om et iværksætterprojekt, der gik under navnet Gotipster. Således lyder navnet stadig, og take-away er stadig omdrejningspunktet. Nu går portalen all in på stjernerne, for den 9. juni kan du afhente et Michelin-måltid i København, som er blevet til i Paris. Og jo – det kan fint lade sig gøre.

Kurs mod Danmark… Hvordan og hvorledes? Det kan – og skal – du læse her.

Nå – lad os få kokken i spil først. Han hedder Mathieu Pacaud, og sammen med sin far – Bernard Pacaud – har de to kokke kreeret en menu, som består af to retter, der i følge presseskrivelsen beskrives således:

Mathieu Pacaud har med omhug kreeret take away menuen, der tager afsæt i exceptionelle franske råvarer. I hovedretten er både en variation af franske svampe samt Bresse-kylling – det eneste fjerkræ i verden, der har opnået AOC-status. Desserten er med lag af mørk chokolademousse og cremet karamel på bund af Marigny-kiks. Serveret med frisk gelé af lime og overtræk af glaseret chokolade.

Mathieu Pacaud – hans mad er… drøn go’ (mildest talt, men det rimede så flot)

Og inden du lader tænderne løbe videre i vand, skal du vide, at far-og-søn-duoen driver restauranten L’Ambroisie (i Paris), der har fået tre Michelin-stjerner 29 år i træk. Derudover driver Mathieu Pacaud tre restauranter, så han samlet råder over syv Michelin-stjerner. Hvis det faktum ikke er imponerer dig, vil du måske drysse en knivspids anerkendelses-salt ud over det faktum, at monsieur Pacaud formåede at høste hele tre Michelin-stjerner for to restauranter på ét år. Det er første gang, det er sket.

Fra Hexagone restauranten

Den ovenfor omtalte Michelin menu er til salg netop nu og frem til den 5. juni 2017. De to retter koster rørende 290 kroner, og er man blandt de 200 første, der smider en billet ind på menuen, kan man forvente en godtepose, som indeholder kaffe fra Nespresso samt champagne sponsoreret af G. H. Mumm (en flaske á 37.5 cl pr. køber).

Hovedretten

Du afhenter din bestilling fredag den 9. juni 2017 i tidsrummet 15:30-19:00, og dit pick-up finder sted på Nordre Toldbod 16, 1259 København K.

Desserten

Men hvad siger bagmanden Simon Evers fra Gotipster? Det kan du læse her.

Simon – det er en flot, men tosset idé, I er kommet på. Hvordan opstod den?
– Vi vil gerne byde danskerne på den vildeste gastronomi, der findes. Og hvem er bedre til at lave fransk mad, end de dygtigste kokke i Frankrig? Derfor tog vi til Paris med en mission… Vi vil bringe parisisk romantik og gastronomi i topklasse helt ind i de danske stuer. Og hvad er sjovere end at gøre noget, ingen andre i verden har gjort før os?

Fra restaurant Divellec

Og hvordan kom Tesla i spil?
– Det er vigtigt, at vi alle værner om naturen omkring os. Og som virksomhed har vi selvfølgelig også en forpligtelse hertil. Derfor var det helt naturligt for os at kontakte Tesla. De var vilde med idéen. 

Hvis du skulle lave et lignende setup, hvordan skulle det så se ud næste gang?
– Vi har allerede en masse seje ting på tegnebrættet. Nu vil jeg ikke løfte sløret for meget, men danskerne er burgerglade…

Skal du have Michelin-menuen? Så bestil den her

My Pleasure kører 3-Stjernet salami-stil på Facebook lige her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk