Home PindemadderBobler Om den gode morgen(kaffe), frihed og at være reklamemand for Nespresso

Om den gode morgen(kaffe), frihed og at være reklamemand for Nespresso

by Nicolai Klingenberg

Jeg har fået lov til at medvirke i en reklame for et internationalt brand. Om det skyldes, at George C var forhindret den pågældende dag, som Nespresso skulle interviewe en mand om dennes morgenvaner og morgenkaffe, eller om det rent faktisk skyldes, at mine morgenvaner er langt mere interessante, ved jeg ikke. Men jeg håber på, der er tale om en blanding af begge. Uanset hvad har Nespresso fundet mig og mit virke interessant nok til at interviewe mig. Det er jeg mægtig stolt af.

Godmorgen. Så er der kaffe – og lyse idéer.

Jeg linker til den endelige artikel længere nede, men som du nok kan fornemme, så skal det handle om kaffe – og jeg kan så tilføje, at det er morgenkaffen, der skal i spil. I artiklen kommer vi blandt andet omkring den gode morgen i sommerhuset. Og selvom det er et sommerhus, så gælder ordene året rundt, for vi har haft fornøjelsen af at tage på weekend og kortere ferier i sommerhuset.

Sikke en flot morgen!

På disse ture er en omgang “start Nespresso” med til at gøre den gode morgen endnu bedre. Jeg har fint drukket andre former, men jeg der er nu noget ved en ordentlig kop kaffe.

Derudover handler det om en rolig start på dagen – uanset om det er fridag eller arbejdsdag. Qua mit virke som selvstændig har jeg mulighed for at begynde dagen særdeles fleksibelt, og det er guld værd. Og mere til.

Men hvad med kontoret? Der har også været flere apparater i spil, men lykken er (tæt på) gjort, når vandbeholderen er fuld og kapselbeholdningen på 100 procent. Omend jeg i min levetid har drukket mest kaffe med et skævt kold mælk, så bliver morgenen også lidt flottere, når jeg topper kaffen med lun, skummet mælk.

Fyldt op

Billederne er i øvrigt også skudt på kontoret, hvor der ofte er rare folk forbi – både til forretningssamtale eller en hyggesnak, men som oftest altid med en kop kaffe.

Notesbog, læderindbunden sten, kaffe og nøgler. Og min højre hånd på tastaturet.

Historien er sponseret og lavet i samarbejde med Nespresso. Det er jeg drønstolt af. Du kan læse om mere om biksens maskiner og apparaturer på Nespresso.com

Og det fulde interview kan du læse hos Euroman her – det synes jeg, du skal gøre.

 

You may also like

4 comments

Lars Hillgaard Hansen 18. juni 2017 - 09:36

Hej Nicolai. Keramikkoppen, hvad mærke er det eller hvor er den købt

Reply
nicolaiklingenberg 18. juni 2017 - 17:04

Jeg spørger lige min ven, Jeppe Dencker, som ved det!

Reply
Jeppe Dencker 19. juni 2017 - 08:48

Hej Lars. Den er fra en keramiker ved navn Louise Reimer – http://cargocollective.com/louisereimer

Reply
Lars Hillgaard Hansen 19. juni 2017 - 12:31

Mange tak !

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk