Home Skoda Et tip til en herlig køreoplevelse – del II

Et tip til en herlig køreoplevelse – del II

by Nicolai Klingenberg

Vi skal endnu en gang se nærmere på et tip til en flot køreoplevelse – det er muligt, at stedet, hvor vi skal hen, ikke har en verdenskendt arkitekt som bagmand, men til gengæld er området lidt mere hemmeligt og væsentligt større end sidst. Velkommen til!

Med snuden mod vinden!

Vi skal ud for kragerne på sin vis vender – og hvor fiskekutterne kommer ind, bådene plejet og det stille liv går i sin gang. Forvent en form for Olsen-Banden stemning , og så har du området omkring Fiskerihavnen ved Nordhavnområdet.

Blandt både og broer

Hvis du synes, at det ser bekendt ud – men at lokationen ved den nordvestlige del af Nordhavnen ikke helt giver mening, så er det fordi, at man får 22 år siden valgte at flytte husene fra Skudehavnen hertil.

Her er vi

Bagklap. Eller smæk.

Du skal forvente, at folk kigger, når du kommer trillende – og det er nok mere observerende, end det er nysgerrigt. Området er ødet, har sin egen sjæl – og de, der lever og arbejder her, har ikke travlt med at gøre havnen til et tilløbsstykke. Omend jeg endte med at få en god snak med to lokale gutter, så skal du hverken forvente high-five eller krammere.

I fuld vigør

Til gengæld kan du forvente et særdeles stemningsfuldt miljø, som der ikke findes mange af i København. Og jeg er ganske sikker på, at der ikke er årtier tilbage med den samme charme. Jeg tror, jeg besøgte området for første gang for tyve år siden, og det var med både nysgerrigt og let anspændt sind, jeg kørte ind i området.

Svanemølleværket.

Jeg er dog sikker på, at du fint kan blive mindst lige så begejstret, som jeg blev.

Tagryg

Vognen, som jeg lånte til dette tip, er den nyeste Skoda Octavia. En “fun fact” om køretøjet? Det kan du tro. Bilen bliver løbsdirektørbil, når der køres PostNord Danmark Rundt, og til dette formål vil man fjerne passagersædet, så den rette mand kan stå på gulvet i bilen – og styre løbets gang gennem det store soltag.

Fra sidste års løb…

Artiklen er præsenteret i samarbejde med den nye Skoda Octavia, som du kan læse mere om her

Har du et glimrende tip, som vi skal dele eller ligefrem se nærmere på? Send da en e-mail til nk@my-pleasure.dk

Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk