Home Skoda Et tip til en herlig køreoplevelse – del I

Et tip til en herlig køreoplevelse – del I

by Nicolai Klingenberg

Husker du videoen med marketingchefen fra Skoda? Uanset hvad, blev det i den video nævnt, at et nyt samarbejde har set dagens lys. Samarbejdet involverer Skoda & My-Pleasure.dk, og her skal det handle om at tage på en fin køreoplevelse. I dag kommer første tip – og vi begynder med en stensikker klassiker…

Det er her, det sker…

Vi skal til Skovshoved, som ligger mellem Charlottenlund og Klampenborg. Her kan du passende holde ind til højre – på vandsiden – såfremt du måtte køre nordpå. Her kan du nemlig nyde en iskage og hælde brændstof på din bil.

Jeg har fundet kilder, der oplyser, at tanken er opført i både 1937, 1938 og 1939, men alle er dog enige om, at det var Arne Emil, som nok bedre er kendt som Arne Jacobsen, der har tegnet den elegante funkis-inspirerede bygning. Hvis man kaster et blik på bygningens tag, vil stolekendere kunne se referencer til Arne Jacobens design, Myren.

Kig efter det vægmonterede ur…

Nå. Mikro-området byder på andet end is og benz, for du kan nemt promenere en tur i Skovshoved Havn og nyde lidt frisk luft og et relativt nyrenoveret havnemiljø.

Du skal ydermere vide, at der ofte er bil-træf ved tankstationen, og rygterne lyder, at manden, der driver stedet, også begejstres af flotte biler.

En indrullende gæst

Vognen, som jeg lånte til dette tip, er den nyeste Skoda Octavia. En “fun fact” om køretøjet? Det kan du tro. Bilen bliver løbsdirektørbil, når der køres PostNord Danmark Rundt, og til dette formål vil man fjerne passagersædet, så den rette mand kan stå på gulvet i bilen – og styre løbets gang gennem det store soltag.

Fra sidste års løb…

Artiklen er præsenteret i samarbejde med den nye Skoda Octavia, som du kan læse mere om her

Har du et glimrende tip, som vi skal dele eller ligefrem se nærmere på? Send da en e-mail til nk@my-pleasure.dk

Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk