Home Living For 10.000 kroner dikkedarfrit arbejdsbord: AA Desk fra Woud

For 10.000 kroner dikkedarfrit arbejdsbord: AA Desk fra Woud

by Nicolai Klingenberg

I Aarhus sker der ting og sager. Blandt andet hos designteamet Troels Thorbjørnson og Kasper Baarup Holmboe, som operer og skaber under navnet Woud. Seneste skud på produktstammen er et funky skrivebord, som går under navnet AA Desk.

Det er denne halv-gemte laban, vi skal se nærmere på

Har ud hørt navnet AA Desk for år tilbage? I 2014? Så er du ikke galt på den, for det var der, at bordet – eller projektet – blev nomineret til Hay Talent Award. Det faktum fandt jeg på hjemmesiden, og hvad der sket i mellemtiden, skal jeg ikke kunne sige, men jeg gætter på, at det omhandler noget med at sætte bordet i produktion, fintune løjerne og tænke bordet færdigt.

Arbejder du hjemme, så kan du jo faktisk også indtage et hyggeligt måltid med et rart menneske ved selv samme bord, som du måtte have arbejdet med timer forinden

I nyhedsbulletinen lyder det ydermere, at der man har “nytænkt det klassiske arbejdsbord ind i et moderne miljø (…). En arbejdsplads hvor man kan arbejde fra alle sider uden at skulle tænke på belysning, strøm og ledninger.

Plug it in

Hele tankegangen bag projektet var at skabe et arbejdsbord, der kunne “læse” nutidens brugere, som er langt mere mobile – men som til gengæld skal have mulighed for at få fingre i et strømstik, uden at skulle rumstere bag eller under bordet.

Egentlig blev jeg først forvirret af ledningerne, men ved nærmere eftersyn synes jeg, det fungerer fint.

Flere smarte ting? Det kan du tro. I den øverste del af bordet – altså træbjælken – har man rumsteret med en lysanordning i form af LED lys, som giver et ligeligt fordelt lys på bordet. Men er bordpladen ikke…? Jo den er beklædt med linoleum og under den findes en hylde, hvorpå du kan stille dine elektronisk apparater, når disse ikke anvendes.

AA Desk – straight out of Aarhus

De væsentlige fakta lyder:
Materiale: Eg, metal og plywood (aka krydsfiner) linoleum
Mål: H: 152 cm, B: 125 cm, D: 75 cm
Vejledende pris: 9.999 kroner

Du kan læse mere om den skabende duos andre projekter her

M Y  P L E A S U R E  F A C E B O O K

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk